Belföld

Donáth Anna leigazolta Pottyondy Edinát

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 29. 13:25

A Spirit FM-mel is együttműködik a politikai influenszer. 

„Mielőtt a kormánypárti barátaim, vagy bármely kormányzati tényfeltáró szállítaná nektek a szenzációt, inkább én tartok nyilvános önvizsgálatot és bűnbánatot” – kezdi friss Facebook-posztját Pottyondy Edina politikai influenszer, videós, aki korábban a Momentumban politizált.

Pottyondy PETAverzum Kft. nevű cége szerződést köt Donáth Anna momentumos EP-képviselővel egy közös, politikamentes projektre. Szociológiai kérdéseket és problémákat fognak körbejárni videókban.

Ezenkívül együttműködést tervezünk nem csak Donáth Annával, a szociológussal, hanem Donáth Annával, a politikussal is. Ennek keretében munkatársaimmal praktikus és etikus tanácsokkal segítjük a munkáját

– írja. 

Pottyondy cége szerződött a Spirit FM-mel egy közéleti beszélgetős műsor létrehozására, aminek az egyik szerkesztője és kreatív menedzsere lesz. 

Hogy miért fogadta el a feladatokat, arról így ír:

Egyrészt nem lételemem az állandó szereplés, örömmel fogadtam el azokat a lehetőségeket, ahol háttéremberként, kreatívként, szerkesztőként, kommunikációs szakemberként dolgozhatok. Eddig én voltam a frontvonalban, és nekem segített három kollégám, most én fogok segíteni.

Hozzáteszi: érzékeli az ellenzéki pártok alapvető nyomorultságát, de majdnem minden pártban lát olyan személyeket, akikben van vagy lehet potenciál, az ilyen embereknek pedig örömmel segít. Donáth Anna mellett például ilyen politikusként említi a szintén momentumos Orosz Annát, a DK-s Bősz Anettet és a kutyapártos Suzit. 

A legnagyobb dilemma a hitelesség kérdése volt nála. 

Remélem, hogy van még annyi fantázia legalább az engem követő emberekben, hogy kinézzék belőlem, ilyenkor a munkaidőmet és az agyamat adom kölcsönbe, nem a lelkemet örökbe

– írta.


Nyitókép: Pottyondy Edina / Facebook

#Belföld#donáth anna#momentum#pottyondy edina

Címlapról ajánljuk