Belföld

Bayer Zsolt: Joe Biden egy demens vén hülye, ő és családja korrupt, ócska alakok gyülekezete

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 29. 12:10

Szerinte a közösségi média a lumpenproletáriátus apoteózisa.

A Magyar Nemzetbe írt véleménycikket Bayer Zsolt kormánypárti publicista, a Fidesz egyik alapítója. A Tanuljunk demokráciát! című cikk kezdőmondata szerint „nagy lemaradásban vagyunk a demokrácia terén, ezt onnan is lehet tudni, hogy negyedszer kapnak kétharmados felhatalmazást Magyarországon olyan gyanús és kétes politikai formációk, mint Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP-pártszövetség”.

Arról is ír, hogy Brüsszel és Washington kezdi átvenni az egykor volt Moszkva szerepét, a gonoszság, minden bűn és minden iszony színtere Moszkva lett, és a Kelet, azonban van egy igazodási pont: „nekünk mindig az ellenkezőjét kell tennünk és mondanunk, és mindig az ellenkezőjében kell hinnünk annak, amit ezek tesznek, mondanak s amiben ezek hisznek.”

Vitriolosan megjegyzi: „az Egyesült Államokban a nép rossz útra tévedt, és megválasztotta Donald Trumpot elnöknek. (…) Úgy nézett ki, a nép képes lesz a végén másodszor is megválasztani ugyanőt! Lássuk be, egy fejlett demokrácia nem engedhetett meg magának még egy ilyen botlást. Így aztán beindult a gépezet.” Úgy látja, ez a gépezet természetesen a „liberális” gennysajtót jelenti elsősorban, amelynek „ma már olyan támasza, segítsége van, amilyenről sem Hitler, sem Sztálin nem is álmodhatott: a közösségi média”.

Szerinte a közösségi média a lumpenproletáriátus apoteózisa, ez és 

a »liberális« gennysajtó együtt: szinte legyőzhetetlen. Igen ám, de esetünkben adva volt a megsemmisítendő célszemélyen kívül a másik jelölt, bizonyos Joe Biden, aki egyfelől egy demens vén hülye, másfelől mind ő maga, mind pedig családja korrupt, ócska alakok gyülekezete, különös tekintettel drogos és szexfüggő fiára, Hunter Bidenre.

Szerinte a „gennysajtó” feladata nem korlátozódott arra, hogy korrupciós és szexbotrányokat kreáljon Trump körül, hanem eltüntették Biden család korrupciós és szexbotrányait. „Ez pedig Hunter Biden miatt nem volt könnyű feladat. Mert ez a nyomorult, képességtelen alak már olyan állapotban van, hogy itt-ott elveszíti a laptopját” – írta. 

Hogy mik az Egyesült Államok új, budapesti nagykövetének céljai, korábbi cikkünkben olvashat.

Nyitókép: Bruzák Noémi / MTI

#Belföld#bayer zsolt#joe biden#hunter biden#egyesült államok

Címlapról ajánljuk