Belföld

Megtaláltuk a helyet, ahol Orbán Viktor borostásan fotózkodott

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 26. 12:48

Az adriai szigetvilág egy újabb állomása.

Az Adriai-tengeren található Lastovo-szigeten fotózkodott Orbán Viktor borostásan és napszemüvegben Németh Zsolt társaságában. A kormányfő pólóján látható alakzat is a szigetet formázza.

A szigetről az első nyilvános feljegyzés a 6. századból származik, de a rómaiak már korábban meghódították. A terület manapság a mezőgazdaságról ismert, szőlő- és olajbogyó-termesztés folyik a szigeten. És persze a turizmus is fontos. Itt található a Triton étterem is, aminek falai előtt valószínűleg az ominózus fénykép is készült. Az alábbi képen az étterem látható a Google utcaképén.


Ez pedig az Orbán Viktorról készült fotó.


Nemcsak a terméskőszerű fal stimmel, hanem a lábazat is, ami Németh Zsolt derekánál látszik a legjobban. Illetve Orbán Viktor alkarjánál mintha az egyik szék támláját lehetne felfedezni, ilyeneket használnak a Triton étteremben is.


A falatozó a sziget északi csücskén található, és olasz, valamint mediterrán ételeket kínálnak elérhető áron. A beszámolók alapján átlagosan 10 és 20 ezer forint között lehet itt jóllakni, attól függően, mit eszik az ember.

Nyitókép: A Lastovo-sziget egyik részlete – Fotó: Mahaux Charles /AGF / Universal Images Group via Getty Images

#Belföld#orbán viktor#horvátország#adria#lastovo#nyaralás#ma

Címlapról ajánljuk