Belföld

Hajnal Miklós: Tegye fel a kezét, aki szerint az ellenzék nemváltó propagandát terjesztene az óvodákban! Közönség: *egytől egyig felteszi a kezét*

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 26. 21:12

A Momentum politikusa találkozott a kormánypárti gondolatexpó közönségével.

„Tegye fel a kezét, aki azt gondolja, hogy ha mi nyertük volna a választást, akkor itt most az óvodákban meleg, transznemű, nemátalakító propaganda menne!” – szólt a közönséghez a momentumos Hajnal Miklós a kormányközeli Kommentár Alapítvány által rendezett Tranzit fesztiválon Tihanyban.

A gondolatexpóként reklámozott eseményről készült videón látható, hogy a közönség tetemes része már nyújtja is a magasba a kezét.

A politikus így reagált erre: „Én a szívemre teszem a kezem: ha mi nyertük volna a választást, nem folytatnánk ilyen propagandát, senki sem folytathatna ilyen propagandát. Ez teljesen nonszensz.”

Hajnal a rendezvényen Dömötör Csabával, Rogán Antal helyettesével vitázott. A beszélgetésen a kormánypropaganda, a választási kampány és a magyar válogatott is szóba került. Dömötör a fenti reakcióra azt válaszolta, hogy nem is igen hinné, hogy ha az ellenzék nyert volna, „lenne kormány azóta”.

Az ominózus jelentkezésről készült videót – amit a Telex vett észre – alább lehet megnézni:

Nyitókép: YouTube

#Belföld#hajnal miklós#momentum#dömötör csaba#transznemű#meleg

Címlapról ajánljuk