Belföld

Veszteséges luxusszállók ide vagy oda, Tiborcz István egy 60 milliós Patek Philippe-nek látszó karórát visel

Dévai LászlóDévai László

2022. augusztus 5. 12:25

A jellegzetes tokról felismerhető a rózsaarany svájci luxusóra.

Mi is megírtuk, hogy két Tiborcz Istvánhoz köthető, luxusszállót üzemeltető cég is veszteséges lett a tavalyi évben. A turai kastély bevételei nőttek, de emellett nagyon sok kiadást könyveltek el. A tarcali hotel már nem ment olyan jól, a bevételnövekedés is elmaradt az egy évvel korábbiakhoz képest.

A 444.hu egy olyan képpel illusztrálta az Mfor értesülését, amin Tiborcz István karórája megszólalásig hasonlít egy több mint 60 millió forintos Patek Philippe Nautilusra.

Veszteséges luxusszállók ide vagy oda Tiborcz István egy 60 milliós Patek Philippe-hez nagyon hasonlító karórát visel
Fotó Patek Philippe

Tiborcz István órája egy rózsaarany Patek Philippe Nautilus 5980R-001 Chronograph-ra hasonlít, aminek ára a Chrono24 online órapiac szerint stabilan 60 és 70 millió forint között mozog.

Veszteséges luxusszállók ide vagy oda Tiborcz István egy 60 milliós Patek Philippe-hez nagyon hasonlító karórát visel
Fotó: Chrono24.hu

Azt persze nem tudni, hogy a fotó mikor készült, a veszteséges évről szóló jelentés előtt vagy után, mint ahogy azt sem lehet minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy Tiborcz István valóban ezt a modellt viseli-e. A két óra között a legnagyobb hasonlóság a jellegzetes Nautilus tok, a szíj és a tok csatlakozása, valamint a nagy, világos alsó chronograph regiszter.

Nyitókép: Orbán Viktor / Facebook

#Belföld#tiborcz istván#luxus#luxusóra#karóra

Címlapról ajánljuk