Belföld

Lefejezéssel fenyegette meg Kálmán Olgát egy férfi, megrovást és pénzbüntetést kapott

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 4. 7:56

Az 53 éves rokkantnyugdíjas azt mondta, hogy nem bánta meg, amit tett. 

Lefejezéssel, felgyújtással és Kálmán Olga családjának kiirtásával is fenyegetőzött az a férfi, aki tavaly anyja Facebook-profiljáról küldött üzeneteket a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjének. 

A Blikk megtudta

a zaklatással gyanúsított férfi ellen nem emeltek vádat, megrovást kapott, valamint közölték vele, hogy többet ilyet ne csináljon, továbbá kötelezték 241 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére.

A lapnak sikerült beszélnie a férfivel, aki azt mondta, hogy havonta húszezer forintot vonnak tőle, de ezzel le van zárva az egész. 

Azt akartam, hogy nyilvánosságra kerüljön, hogy az országban én gyűlölöm a legjobban Kálmán Olgát és az egész baloldalt

A célom az volt, hogy ezt mindenki megtudja, ami sikerült is. Ez az érzés persze, azóta sem változott bennem, de politikával nyilvánosan többé nem foglalkozom” – fogalmazott az 53 éves férfi, aki édesanyjával él egy kertes házas övezetben Győrben.

Arra a felvetésre, miszerint megérte-e neki ez a büntetőeljárás és a vele járó procedúra, azonnal rávágta: nem bánt meg semmit, de nem csinálná meg újra.

„Megfogadtam, nem írok már senkinek, ehhez pedig tartom is magam. Ez a tortúra nekem sem hiányzik. Persze, amikor meghallom a tévében a nyilatkozataikat, elgondolkodom azon, milyen szívesen megírnám nekik a magamét, de persze, erről szó sem lehet többé. Olgát nem sajnálom, változatlanul gyűlölöm őt. Azért írtam neki azokat, hogy essen neki rosszul, gondolkodjon el a megnyilvánulásain, de sosem bántottam volna. Ha tudnám is, hol lakik, nem mennék el hozzá, hiszen nem őrültem meg” – mondta.

Kálmán Olgát saját bevallása szerint felzaklatta, hogy a családjával, a gyerekei életével szórakoznak, a megölésükkel fenyegetőznek.

„Önmagában az a tény, hogy a rendőrség és az ügyészség is komolyan vette az ügyet, nagyon fontos lépés az ország normális működése irányába. Hiszen nem az a lényeg, mekkora a büntetés, hanem az, hogy az illető és mindenki más, aki azt gondolja, büntetlenül lehet másokat fenyegetni, becsmérelni a közösségi portálokon, tanuljon az ügyből” – tette hozzá a politikus.

Nyitókép: Mohai Balázs/MTI

#Belföld#kálmán olga#fenyegetés#demokratikus koalíció

Címlapról ajánljuk