Belföld

Vadul zsidózott egy hangos reklámtábla a Blaha Lujza téren

rtl.hurtl.hu

2022. július 11. 14:28

Meghekkelhették az eszközt. 

Zsidózó felvételek üvöltöttek egy reklámtábla fölötti hangszóróból a Blaha Lujza tér egyik villamosmegállójában hétfő délelőtt – írja a Telex.

Mire a lap munkatársa a helyszínre ért, már ott voltak a BKK emberei, de azt mondták, az eszköz nem hozzájuk tartozik. 

A felvételen kétféle szöveg ismétlődött, az egyiken arról esett szó, mi lenne, ha Tomcat, az utóbbi időben újra aktív radikális aktivista lenne a miniszterelnök, amire az a válasz érkezett, hogy akkor tele lenne minden „zsidó hullákkal és falhoz csapkodott csecsemőkkel”, a „más véleményűeket” pedig „karóba húznák fekete ruhás halálbrigádok”.

A másik felvételen pedig valaki arról beszélt, hogy a rendőrségi és ügyészségi vezetők között többen is zsidók. A Telex videót is készített az esetről:

Egyelőre nem tudni, kinek az akciójáról van szó. A Telex megkérdezte az Europeum bevásárlóközpontot, ahonnan nem kaptak választ, a BKV pedig illetékesség hiányában továbbította a kérdéseket a fővárosi önkormányzatnak. 

A villamosmegálló reklámtábláit kihelyező JXDecaux azt írta, az eszközt hackertámadás érte, amelyről ma kaptak értesítést. A hibát elhárították, de együttműködnek a hatóságokkal az ügy kivizsgálásában. 

Nyitókép: Telex.hu / YouTube

#Belföld#zsidó#zsidózás#blaha lujza tér#hangszóró#tomcat#rendőrség

Címlapról ajánljuk