Belföld

Megnevezték azt a budapesti szórakozóhelyet, ahol bedrogozhatták a kanadai úszónőt

rtl.hurtl.hu

2022. július 8. 14:30

Jelentkezett egy másik lehetséges áldozat is.

A Swimswam.com nevű, úszósportokkal foglalkozó szakportál újabb információkkal állt elő az állítása szerint a budapesti éjszakában, tudta nélkül bedrogozott kanadai úszónő ügyével kapcsolatban – vette észre az Index.

A budapesti vizes világbajnokságon szerepelt, 22 éves Mary-Sophie Harvey állítása szerint egy szórakozóhelyen tartott buli után 4-6 óra kiesett az emlékezetéből, bordaficamot és agyrázkódást szenvedett, testét pedig zúzódások tucatjai borították.

A Swimswam szerint azonban jelentkezett egy újabb lehetséges áldozat, aki meg is nevezte azt a szórakozóhelyet, ahol az a bizonyos buli zajlott június 25-én Harvey és a másik érintett részvételével: a mulató a Gigi’s volt, a Lánchíd pesti hídfőjénél.

Az Index beszélt a bulin részt vett egyik magyar úszóval, aki neve elhallgatása mellett elmondta, két terem volt, az egyik a „mezei” vendégek részére, a másik pedig a VIP-szoba, ahol jobbára a vb-n szerepelt úszók mulattak. Az informátor nem emlékszik rá, hogy Mary-Sophie Harvey is ott lett volna az estén. Rendbontás azonban szerinte nem történt a VIP-teremben.

Nyitókép: Mary-Sophie Harvey / Getty Images

#Belföld#kanada#úszónő#drog

Címlapról ajánljuk