belföld

Tiborcz István szerint Orbán Ráhel ősztől már Magyarországról irányítja projektjeit

rtl.hurtl.hu

2022. május 25. 7:43

Ezen az úton haladnak továbbra is, mondta a miniszterelnök veje.

„Minden szempontból hozta azokat az elvárásokat, amelyeket akkor célul tűztünk ki. Fontos személyes szál volt a történetben, hogy Spanyolországban sokkal több minőségi időt tudtam tölteni a családommal” – mondta a Portfoliónak adott interjúban Tiborcz István, a miniszterelnök veje arról, hogy családjával átmenetileg Spanyolországba költöztek.

 Erről korábban az RTL Híradó is beszámolt:


Orbán Ráhel férje szerint amikor eldöntötték, hogy a gyerekekkel közösen kiköltöznek, két okuk volt arra, hogy egy évet Spanyolországban töltsenek. „Először is szerettük volna, ha a gyerekek megismernek egy új kultúrát, az abban élő embereket, és mindeközben nyelvet tanulnak. Ezt a környezetváltást mindenképpen az iskolakezdés előtt szerettük volna megtenni. A gyerekeket rengeteg pozitív hatás érte, miközben spanyolul és angolul tanultak” – magyarázta. A másik szempont Tiborcz István szerint az volt, hogy ne csak azok a fejlesztéseik és projektjeik kössék le az idejét és a figyelmét, amelyekben a cégcsoport aktuálisan érdekelt. Úgy látja: ez a cél is teljesült.

A miniszterelnök veje megerősítette, hogy hazaköltöznek Magyarországra. „Egy iskolai szezont töltöttünk kint, amely most zárul. A legnagyobb kislányom most szeptemberben már idehaza kezdi az iskolát. Hosszútávon Magyarországon képzeljük el az életünket. BDPST Group tekintetében is sok kihívás áll előttünk, emellett a feleségem vállalkozása az ODU Store is most indult el, melyet ősztől már itthonról irányítana a többi projekt mellett” – fogalmazott Tiborcz István. Nemrégiben Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya új boltja megnyitójának apropóján arról beszélt: ő egy abszolút aktív, dolgozó anyuka.

A lap megkérdezte arról is, hogy bár az üzletember az interjúban érdekeltségei organikus fejlődéséről beszélt, sokan kormányközeli kapcsolataiban látják sikere kulcsát.

„Akárki akármit akar ezzel kapcsolatban direkten, vagy más módon üzenni, ezen az úton haladunk tovább a jövőben is. A piac és az eredményeink bennünket igazolnak! A válságra pedig a válaszunk,  újraszerveződés, hatékonyságnövelés,  még erősebb szakembergárda. Csoportunk az eddigi legsikeresebb évét tudhatja maga mögött. Több mint 12 milliárd forint adózás előtti eredménnyel zártuk a 2021-et. A jelentős növekedést a BDPST Zrt. mint holdingvállalat sikeres befektetési stratégiájának, a különböző részesedésein és befektetésein keresztül megtermelt eredményeinek köszönheti. Minden más csak politikai támadás!” – magyarázta a lapnak Tiborcz István.

Nyitókép: Burger Barna / MTI

#belföld#tiborcz istván#bdpst zrt.#diófa alapkezelő#gránit bank#orbán ráhel#orbán viktor

Címlapról ajánljuk