Belföld

Bayer Zsolt: Kevés undorítóbb van ezen a világon Brüsszelnél, az EP-nél, és úgy általában a Nyugatnál

rtl.hurtl.hu

2022. május 25. 12:36

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa követőivel osztotta meg gondolatait.

Kevés undorítóbb van ezen a világon Brüsszelnél, az EP-nél, és úgy általában a nyugatnál – írta ki szerda délelőtt Facebook-oldalára Bayer Zsolt, akinek meglátásait a Népszava szúrta ki.

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztőjének egy posztja kapcsán háborodott fel. Ebben az olvasható, hogy két évvel ezelőtt az Európai Parlament megtiltotta az EP képviselőknek, hogy kirakják a kis nemzeti zászlóikat asztalaikra. Ehhez képest most az ukrán zászló színeiben úszik az egész intézmény. „Tényleg egyre nehezebb szavakba önteni, mivé lettek ezek. De talán nem is kell. Elég érezni azt a régről ismerős undort, amit annak idején Brezsnyev, Honecker, Husak vagy Ceausescu láttán s hallatán éreztünk” – osztotta meg véleményét Bayer Zsolt.


Nyitókép: Bayer Zsolt író, újságíró, műsorvezető és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes A vadászat választott engem című könyv bemutatóján a Mezőgazdasági Múzeumban 2022. január 12-én. – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#bayer zsolt#európai unió#európai parlament#fidesz

Címlapról ajánljuk