Belföld

Berki Mazsi: A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt

rtl.hurtl.hu

2022. május 19. 7:47

Méltó helyen és módon helyezik örök nyugalomra.

A Bors telefonon kereste meg a 41 évesen elhunyt médiaszemélyiség, sportoló Berki Krisztián feleségét, Berki Renátát. Az özvegy nem árulta el, hogy férjének koporsós vagy urnás temetése lesz-e, azt azonban elmondta: gondoskodtak arról, hogy az érkező virágokat fogadni tudják. 

Akik szeretnének részt venni a temetésen, koszorúval vagy akár egy szál virággal is érkezhetnek. A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztiános, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra

– nyilatkozta Berki Renáta.

Az özvegy korábban Instagram-oldalán jelentette be, hogy Berki Krisztiántól május 26-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben vesznek végső búcsút. Arra kéri a résztvevőket, hogy aki szeretné leróni a kegyeletét és utolsó útjára elkísérni a férjét, az öltözzön fehér ruhába.

Berki Krisztián holttestét múlt hét pénteken találta meg a lakása erkélyén a kislánya. Drog is volt a lakásban, ezután indult nyomozás, és elfogtak egy vecsési férfit, aki Berki dílere lehetett. A bíróság csütörtökön elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét. A férfi ismerte Berki Krisztiánt, de soha nem adott el neki kábítószert, állítja a férfi ügyvédje.  

Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg:


Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Belföld#berki krisztián#berki mazsi#berki renáta#temetés

Címlapról ajánljuk