Belföld

Berki Krisztián édesanyja: Mazsi stresszoldókat szed

rtl.hurtl.hu

2022. május 16. 12:02

Még nem döntöttek arról, hogy hová kerüljenek a 41 éves korában elhunyt médiaszemélyiség földi maradványai.

Tíz napja hunyt el Berki Krisztián sportoló, médiaszemélyiség. A Bors szólaltatta meg az édesanyját, aki tartja a kapcsolatot Berki Renátával, Berki Krisztián jelenleg Kecskeméten gyászoló özvegyével.

„A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat segít neki a kislány körüli teendőkben. Arra kértem, hogy ha úgy érzi, szüksége van rám, akkor telefonáljon és azonnal megyek” – mondta, majd hozzátette: aggódik menyéért.

Ő is nagyon odavan. Azt mondta, hogy már szakember segítséget is kérte és stresszoldókat szed, mert nem tudja mással csillapítani a fájdalmát.

A gyászoló anya elmondta: még sem ő, sem pedig menye nem döntöttek arról, hogy az elhunyt híresség földi maradványai hova kerüljenek.

Berki Krisztián holttestét múlt hét pénteken találta meg a lakása erkélyén a kislánya. Drog is volt a lakásban, ezután indult nyomozás, és elfogtak egy vecsési férfit, aki Berki dílere lehetett. A bíróság csütörtökön elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét. A férfi ismerte Berki Krisztiánt, de soha nem adott el neki kábítószert, állítja a férfi ügyvédje.  Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg:


Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Belföld#berki krisztián#berki renáta#gyászhír

Címlapról ajánljuk