Megszólalt Berki Krisztián édesanyjaMegtörtént a múlt héten elhunyt híresség boncolása, a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell.
Belföld

Megszólalt Berki Krisztián édesanyja

rtl.hurtl.hu

2022. május 14. 7:32

Megtörtént a múlt héten elhunyt híresség boncolása, a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell.

A Blikk információi szerint már zajlanak Berki Krisztián temetésének előkészületei. Özvegye, Berki Renáta azt tervezi, Esztergomban tartanának misét elhunyt férje lelki üdvéért, ám hogy hol helyezik végső nyugalomra, még nem dőlt el. Édesanyja, Júlia azt szeretné, ha fia ott nyugodna, ahol a gyerekkorát töltötte, azaz Tatabányán, de elfogadja, hogy a végső szót a felesége mondja majd ki ezzel kapcsolatban.

A lap információi szerint Berki Krisztián boncolása már megtörtént, ám a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell.

„Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat” – mondta Berki Krisztián édesanyja a lapnak. 

Berki Krisztián holttestét múlt hét pénteken találta meg a lakása erkélyén a kislánya. Drog is volt a lakásban, ezután indult nyomozás, és elfogtak egy vecsési férfit, aki Berki dílere lehetett. A bíróság csütörtökön elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét. A férfi ismerte Berki Krisztiánt, de soha nem adott el neki kábítószert, állítja a férfi ügyvédje. 

Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg:


Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Belföld#berki krisztián#temetés#gyászhír#berki renáta#mazsi

Címlapról ajánljuk