Belföld

Solti Ádám házasságon kívüli gyereke, Csuti új szerelme és Berki Krisztián utolsó interjúja – a hét videói

rtl.hurtl.hu

2022. május 14. 10:20

A bulvársajtó a héten attól volt hangos, hogy a Barátok közt egykori színészének, Solti Ádámnak a szeretőjétől született gyermeke. A Fókusz megkeresésére a nő és a színész apja is megtörte a csendet. Mindeközben A Konyhafőnökben sem volt hiány az izgalomból, szabályszegés miatt egyszerre négy versenyző is büntetést kapott, Frohner Fecó pedig rendkívüli izgalmakat élt át. Állatságok is akadtak bőven: Patron, az aknakereső Jack Russel terrier kitüntetést kapott, Erős Antónia egy gyűrűsfarkú makit, egy csapat rendőr pedig a kalandvágyó Sanyi pingvint fogadta örökbe. A hét videói.

A hét elején robbant a hír: Solti Ádám bejelentette, hogy házasságon kívüli gyereke született, miközben feleségével, Bernivel évek óta hiába küzdenek, hogy gyerekük szülessen. A Fókusznak másnap a színész édesapja és szeretője is nyilatkozott. A nő szerint sok minden másképp történt, mint ahogy azt a Nyerő Párosban is szereplő Ádám nyilatkozta. 


Május 6-án halt meg a magyar bulvármédia botrányhőse, Berki Krisztián, de az érdeklődés nem csitul a tragédia körül. Megtaláltuk a műsort, aminek Berki az utolsó interjúját adta. Ebben őszintén vallott válságba került házasságáról és büntetőfékezéses ügyéről is:


Szabó András Csuti a mai divatnak megfelelően közösségi médiás posztban mutatta be követőinek új kedvesét, Ginát. Ennek már öt hete, de azóta sem viszik túlzásba a közös képeket, együtt pedig még nem álltak kamera elé. Csuti tudatosan hozta meg döntését, a Fókusznak elárulta, miért:


Mindeközben továbbra is dübörög az RTL Klub gasztrorealityje. A Konyhafőnökben ezen a héten sem volt hiány drámai fordulatokból. Bár a séfek úgy érezték, Frohner Fecónak nincs helye a versenyben, miután a versenyző kilépett az ajtón, Jenő meggondolta magát, és utánarohant. Végül mégiscsak valóra válhat a srác álma?


Büntetésekből sem volt hiány a héten. A zsűri által alkotott szabályzat szent és sérthetetlen, amit a versenyzők is jól tudnak. Ennek ellenére négyen mégis megszegték az egyik legfontosabbat, amiért durva büntetés járt. Zé nem kegyelmezett:


Jaksity Kata kislánya is feltűnik A Séf meg a többiekben! Báron Győző séf kislánya, Alina egy szőke cukiságbomba, aki színt visz a Monet étterem konyhájának életébe – bár lehet, hogy a személyzet ezt egy kicsit másképp gondolja… A kislányt alakító Jázmin és anyukája, Jaksity Kata meséltek a szerepről és a forgatás kulisszatitkairól:


Nevelőszülő lett a népszerű híradós. Erős Antónia az általa létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítvány munkatársaival együtt fogadta örökbe Gizmót, a gyűrűsfarkú makit. Az erről szóló oklevelet Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője adta át. A videóból kiderül, miért pont Gizmóra esett a választásuk: 


Nem Erős Antónia volt az egyetlen, aki állat-örökbefogadási lázban égett a héten. Sanyit, a fővárosi állatkert legendás szökevény pingvinjét azok a rendőrök fogadták örökbe, akik annak idején begyűjtötték őt a Dózsa György út kellős közepéről:


Mindeközben kitüntetést kapott az ukrán elnöktől az ország talán legkisebb harcosa. A Jack Russel terrier neve Patron, magyarul Lőszer, és aknakeresés a feladata. Az elmúlt hetekben már több mint 200 robbanószerkezetet talált, de a díjat nem csak ezért kapta. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint a kutya népszerűsége segít a tűzszerészek rendkívül fontos és veszélyes munkájának elismerésében:


21 éve nem mért akkora áremelkedést a KSH, mint áprilisban. Az élelmiszerek már majdnem 16 százalékkal többe kerülnek, mint egy éve. Ezért péksüteményből és gyümölcsből szinte minden második vásárló kevesebbet pakol a kosarába a Pulzus Kutató friss, reprezentatív kutatása alapján, amelyet először az RTL Klubbal osztottak meg. A felmérés szerint a magyarok csaknem fele 20 százalék fölötti élelmiszer-drágulást érzékel.


A várható élettartam tekintetében sem túl rózsás a helyzet Magyarországon. 2009 óta nem volt olyan alacsony a születéskor várható élettartam, mint tavaly. Második éve romlik a statisztika, erre harminc éve nem volt példa. 2021-ben 74 és fél év volt a várható élettartam Magyarországon az Eurostat adatai alapján:

 

#Belföld#erős antónia#Bulvár#csuti#solti ádám#megcsalás#berki krisztián#örökbefogadás#A Konyhafőnök

Címlapról ajánljuk