belföld

Addig ütötték a túlsúlyos lányt az iskolában, amíg agyrázkódást kapott

rtl.hurtl.hu

2022. május 9. 16:36

A diáklány folyamatos zaklatásnak és veréseknek volt kitéve az általános iskolában. Egy alkalommal egy fiú osztálytársa kezdte el fojtogatni.

Éveken át szenvedett társai beszólogatásától és fizikai bántalmazásától egy fővárosi általános iskolás lány – számolt be az esetről a Blikk. Az anya szerint kétszer is iskolát kellett váltaniuk a gyereket ért bántalmazás miatt.

A nő elmondása szerint lányát főleg a túlsúlya miatt zaklatták, de az általános iskolában meg is verték több alkalommal. Egyszer még agyrázkódást is kapott.

Később egy új fiú került a lány osztályába, aki folyamatosan megalázta és rugdosta a lányt.

Egy nap azonban elfajult a helyzet. A gyerekek reggel összevesztek, és szó szót követett egész nap. Délután aztán a fiú megöllek felkiáltással nekiesett a lányom torkának, fojtogatta őt

– mondta az anya.

A nő zárt szülői Facebook-csoportba kiírta, hogy kéri az iskolarendőrt és az igazgatót, mire behívatták őt és a fiú szüleit is. Az igazgató viszont azt mondta, hogy nem tudja eldönteni, ki provokálta ki a helyzetet. Végül arra jutott, hogy még egy hasonló eset, és mindkét gyerek megy a rendőrségre, valamint eltanácsolják az iskolából. Ezután döntött az anya lánya újabb iskolaváltása mellet.

Nyitókép: Getty Images

#belföld#iskolai bántalmazás#zaklatás#gyerek#általános iskola

Címlapról ajánljuk