Belföld

Szentkirályi Alexandra nem engedett, Szájer József eresze zarándokhely lett, bemutatkoztak a házasodni vágyó gazdák és a konyhafőnökjelöltek

rtl.hurtl.hu

2022. április 30. 8:24

Most sem kaptunk a kormánytól választ kérdéseinkre, a háború sújtotta Ukrajnából és a hoppon maradt ellenzéki vezetésű tudósítottunk, járókelőket kérdeztünk az emberek bámulásáról, a kritikus állapotban lévő M. Richárd unokatestvérével beszélgettünk, és Brüsszelből megmutattuk, hogy kormányellenes zarándokhely lett az eresz, amin Szájer József az illegális szexbuliból menekült. Ezek a hét videói.

A januári emelés után júliustól újabb 3,9 százalékkal nőnek a nyugdíjak – egyebek mellett ez derült ki a héten tartott kormányinfón. A bejelentések után Szentkirályi Alexandra szóváltásba keveredett az RTL Híradó riporterével, aki a megengedett három kérdésen túl szeretett volna még kérdezni, de a kormányszóvivő ezt nem hagyta, azzal érvelve, hogy ez nem az egyéni interjúk helye. Riporterünk kifejtette, hogy máskor nem tudunk kérdezni, mert a kormány illetékesei nem válaszolnak megkereséseinkre, de erre Szentkirályi azt mondta, még egyik megkeresésünkkel sem találkozott.


A héten Brüsszelből mutattuk meg az ereszcsatornát, amin Szájer József – akkor még mint fideszes európai parlamenti képviselő – a kijárási tilalom dacára megtartott orgiáról próbált meg elmenekülni. Mint videónkból kiderült, nevezetes eresz valóságos zarándokhellyé vált.


A héten újabb részletek derültek ki a Dózsa György úti gázolóként elhíresült M. Richárd állapotáról. Újabb sztrókja után nemrég a berettyóújfalui börtönkórházból a debreceni klinikára szállították, ahol megműtötték, mesterséges kómában tartják, de ennél többet jelenleg a hozzátartozói sem tudnak. A Fókusznak a férfi unokatestvére, Lakatos Levente író nyilatkozott, aki bár már csak halványan emlékszik a közös élményekre, jószívű embernek tartja M. Richárdot.


A Házon kívül stábja három, nem kormánypárti vezetésű falu példáján keresztül mutatta meg, hogyan szorulnak ki települések a Magyar Falu Program pályázataiból. Kübekházát, Hernádszentandrás és Mártélyt nem titkoltan ellenzéki érzelmű polgármesterek vezetik, és szerintük nem kérdés, hogy ezért maradnak ki a pályázatokból.


Megrázó riportban számolt be a Fókusz az ukrajnai háborúról. Ellátogattak Kijevbe és környékére, forgattak a tömegmészárlás helyszínévé lett Bucsában, valamint megnézték, mi a helyzet Zaporizzsjában, ahova a mariupoli pokolból érkeznek a menekültek. Lebombázott házakat és exhumált sírokat találtak a házak tövében.


Kíváncsiak voltunk, hogy mit gondolnak a budapesti járókelők arról a londoni plakátkampányról, mely szerint a tolakodó bámulás is szexuális zaklatásnak minősül. Annyit elárulunk, hogy a kor és nem szerint igencsak eltértek a vélemények. 


Pörög az élet a volt X-Faktor versenyző, Kocsis Paulina körül, aki újabban a Honeybeasttel kezdett új projektbe, és már közös koncertjük is volt. Paulina magánélete sem egyhangú, párjával három év után szakítottak, és a Fókusznak mesélte el először, hogy mi vezetett idáig.


Rácz Jenő viszont úszik a boldogságban, amióta megszületett Kamilla kislánya. A Konyhafőnök séfje amennyire csak tudja, próbálja kivenni részét a gyereknevelésből, még a pelenkázástól sem riad vissza. A Reggeliben részletesen mesélt arról az éjszakáról, amikor kislánya úgy döntött, idő előtt jön a világra, és azt is elárulta, hogy terveznek-e kistesót.


L. L. Junior pedig azt magyarázta a Reggeli műsorvezetőinek, hogy zenészként sokat van úton, fontos neki a jármű, amin utazik, ezért limuzinra váltotta a kisbuszt. Ebbe még egy játékkonzolt is beszerelnek kisfiának, hiszen sokszor ő is elkíséri a koncertekre.


Aztán videón mutattuk meg a csepeli tolvajt, aki talicskával lopta a vécépapírt, papírzsebkendőt, szappant és fogkrémet az óvodából. A felvételeken látszik, hogy egy kézikocsival többször fordul az óvoda és a közeli otthona között, ott rejtette el a padlásán a lopott holmit.


Hétfőn kezdődik A Konyhafőnök új évada, amelyben Tortás Fecó a becsületéért, Love Island Kitti a sztereotípiák ellen fog küzdeni. Íme néhány versenyző bemutatkozása. 


Bemutatkoztak a gazdák is, akik az igaz szerelmet keresik a Házasodna a gazda új évadában. Nádai Anikó meglátogatta Debrecen melletti tanyáján a mindig mosolygós Hannát; Csólyospáloson a mindig jókedvű Robit; a ceglédi modern huszárt, Zsoltot; Verát Bogácson, aki romantikára és szeretetre vágyik; a nádszegi nőcsábász Lacit; a megfontolt úriember Pétert Egercsehiben; a talpraesett Évit Hernádon; és a csillogószemű, mosolygós erdélyi fiút, Alfonzt Csíkszenttamáson.

 

#Belföld#kormányinfó#rácz jenő#Házon kívül#Házasodna a gazda#kocsis paulina#l.l. junior#orosz-ukrán háború#m. richárd#lakatos levente#szájer józsef#ereszcsatorna#brüsszel#szentkirályi alexandra

Címlapról ajánljuk