Belföld

Bayer Zsolt az ellenzékről: Egyszerűen szar alakok

rtl.hurtl.hu

2022. április 14. 13:56

Az ötös számú Fidesz párttagkönyv tulajdonosa szerint az ellenzék árulókból áll, a Fidesz ellenben semmit sem hibázott. 

Interjút készített a Mandiner Bayer Zsolttal, és a publicista szokásához híven most is határozottan fogalmazott. 

Az ötös számú Fidesz párttagkönyv tulajdonosa a választási eredményből azt a következtetést vonta le, hogy:  

A magyar nép megint csodát tett. Általában a magyar nép tud csodát tenni. Különösen kiélezett és fontos pillanatokban. Megtette most is. És ezt fordítják le úgy az ellenfeleink, hogy a magyar nép fogatlan, törött a szemüvege, nem mosdik és hülye. És ameddig ők ezt így látják, addig mindig ilyen arányban fognak vereséget szenvedni.

Bayer ezután az ellenzékről azt mondta, hogy szerinte „az egész létezésük egy hiba”, egyetlen érvényes mondanivalójuk sincsen és csak hazudni tudnak. Ezzel ellentétben Bayer értékelése szerint a kormánypárt semmit sem hibázott. 

A Mi Hazánk parlamenti bekerülésével kapcsolatban a publicista meglepetésének adott hangot, majd elemezte, mi állhat a párt sikere mögött:

Szerintem is az az oka ennek, amit az elemzők mondanak: a Jobbik Jakab Peti vezetésével nem óhajtott végképp beleülni Gyurcsány Ferenc ölébe, és azok a vidéki Jobbik-szavazók, főleg Északkelet-Magyarországon, ahol a Jobbik hagyományosan mindig a legerősebb volt, és most a leggyengébbé vált, azok egy része a Mi Hazánkra, másik részük a Fideszre szavazott.

Az interjúban Bayer az ellenzéket árulóknak nevezi.

Egyszerűen szar alakok

– summázza véleményét.

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Belföld#bayer zsolt#Választás 2022#ellenzék#ner

Címlapról ajánljuk