Belföld

Megölte az élettársát, majd elment megnézni a Morbius-t, a nő kisfia telefonált segítségért

Dévai LászlóDévai László

2022. április 4. 14:37

C. Károlyt egy moziból vitték el a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói egy XV. kerületi moziban fogták el azt a férfit, aki olyan súlyosan bántalmazta az élettársát, hogy a nő belehalt.

A Police.hu azt írja, hogy C. Károly egy XIV. kerületi lakásban táncolás közben veszett össze a néhány héttel korábban megismert 30 éves áldozattal. A veszekedésnek bántalmazás lett a vége.

Az MTI beszámolójából kiderült, hogy a nő hívta táncolni ebéd után a férfit, de tánc közben C. Károly könyökkel megütötte a nő 8 évis kisfiának szemét, ez pedig felháborította az asszonyt. Az áldozat ezután pofon vágta a férfit, a vita pedig tettlegességig fajult, a férfi a lakás különböző helyiségeiben bántalmazta a nőt.

Közben arra szólította fel a fiút, hogy bújjon el a szekrénybe

majd egy óra múlva jönnek a rendőrök és elviszik.

A gyerek ennek megfelelően járt el, majd amikor előbújt a rejtekhelyéről, látta, hogy a férfi nincs a lakásban és rátalált az anyjára, aki már nem lélegzett. A gyerek ezután telefonon hívta az apját, majd a mentőkkel is beszélt. A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni az áldozatot, de nem lehetett rajta segíteni.

A rendőröknek sikerült telefonon elérni C. Károlyt, ő azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy hol tartózkodik.

Az elkövetőt végül 21 óra 35 perckor egy XV. kerületi bevásárlóközpont mozijában sikerült elkapni, a rendőrség tájékoztatása szerint épp az új szuperhős-filmet (nagy valószínűséggel a nemrég megjelent Morbius-t) nézte az édesanyja társaságában. A rendőrök elkapták a férfit, majd előállították a Teve utcába, ahol emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bántalmazást beismerte, az ölést azonban tagadta. Az április 4-én elvégzett igazságügyi boncolás megállapította: az áldozatot megfojtották.

C. Károlyt emberölés bűntettével gyanúsítják.

Nyitókép: Police.hu

#Belföld#gyilkosság#mozi#c.károly#élettárs

Címlapról ajánljuk