Belföld

Nagyon kiakadt Bereczki Zoltán, amikor kiderült, hogy fideszes kampányrendezvényre hívták

rtl.hurtl.hu

2022. március 27. 16:25

Csak a nézők miatt nem hagyta ott azonnal a rendezvényt.

Majdnem otthagyta a színpadot szombat este a Vas megyei Sé településen Berecki Zoltán, amikor szembesült azzal, hogy az ingyenes koncert valójában egy fideszes kampányrendezvény – írja egy olvasója beszámolója alapján a nyugat.hu

Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben! 

– mondta a közönségnek Bereczki Zoltán. Az este a település polgármestere és a térség fideszes jelöltje, Hende Csaba beszédével kezdődött.

Ahogy a nyugat.hu megjegyzi, az elmúlt hetekben Hende Csaba sokszor töltötte falusi kultúrházakban péntek és szombat estéit, ugyanis rendre ingyenes koncertekre hívják a települések lakóit. A koncerteket, a Fidesz közpénzen futtatott Kultifeszt nevű rendezvényét papíron egyebek mellett a szombathelyi MMIK (Magyar Művészeti Innovációs Központ) szervezte – teszik hozzá.

Sén azonban nem minden sült el jól, mert nem csak Berecki Zoltán akadt ki, hanem 

a közönség egy része is hangosan fejezte ki nemtetszését, amikor a polgármester az est fénypontjaként színpadra invitálta Hendét.

Az elmúlt hetekben egyébként ilyen jellegű koncerten járt már Vas megyében Charlie, Oszvald Marika és Delhusa Gjon is.

Bereczki Zoltán menedzsere azt mondta, Bereczki nem szeretne az ügyben nyilatkozni. A színész-énekes facebookos rajongói oldalán azonban azt írja:

  • „Igen, csak és kizárólag a közönség miatt nem hagytam ott a rendezvényt, ezt ott el is mondtam! 
  • Nem, nem neveztem gyomorforgatónak a helyzetet, bár valóban annak tartom!
  • Nem, ilyenkor nem tudom hova megyek! Felkérnek, megkérdezem, (nem én, a kollégáim) ugye nem politikai a rendezvény? Ha a válasz egyértelmű „nem”, akkor elindulunk. (A helyszínen valószínűleg szándékosan a közönségem vezették át, hogy lássák ott vagyok, nehogy hazamenjek!) Ilyenkor a kisebbik rossz az, ha az ember fölmegy és végig csinálja! Mindenki láthatta mi az eredménye, ha az ember a szerződés be nem tartása miatt hazamegy – még jobban meghurcolják! Lásd pl.: ByAlex - hisztis, Demjén - biztos részeg…!”

Nyitókép: Facebook/ Bereczki Zoltán Official Fanclub

#Belföld#kampány 2022#Választás 2022#bereczki zoltán#koncert#ma

Címlapról ajánljuk