Belföld

Borkai: nem teszem meg senkinek azt a szívességet, hogy öngyilkos legyek

rtl.hurtl.hu

2021. december 29. 13:32

Győr szexbotrányba keveredett, lemondott polgármesteréről az a hír terjedt, hogy kárt tett magában és kórházban fekszik.

A sajtóhoz is eljutott az a Facebookon is terjedő álhír, hogy Győr volt fideszes polgármestere, a nyilvánosságra került szexvideója miatt lemondásra kényszerült Borkai Zsolt öngyilkosságot kísérelt meg és emiatt kórházban fekszik. A Telex telefonon érte utól Borkait, aki készséggel cáfolta a rémhíreket.

Sokszor kerestek már ezzel kapcsolatban, az is eljutott hozzám még az elején, hogy az öngyilkosság sikerült. Aztán sokan látták, hogy ott vagyok például a kézimeccsen, vagyis élek. Valószínűleg ezért vett új kanyart a történet, és már arról szól, hogy csak öngyilkossági kísérletet hajtottam végre. Még olyat is hallottam, hogy a feleségem vágott le a kötélről.

– fogalmazott a volt polgármester. Hozzátette: nem tudja, hogy ki terjeszti a pletykát, de politikai célja biztosan nem lehet az illetőnek, hiszen már kiszállt a politikából.

„Ami engem illet, nyugodtan leírhatják, hogy jól vagyok. És azt is, hogy a sportolói mivoltomnak köszönhetően van bennem elég erő ahhoz, hogy az átélt pokol után is folytatni tudjam az életemet. Nem teszem meg senkinek ezt a szívességet” – mondta a hírportálnak Borkai.

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a lelki elsősegély-szolgálat, a nap 24 órájában elérhető, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható telefonszámát: 116-123

Nyitókép: Borkai Zsolt megválasztott, de a posztjáról november 8-án délutáni határidővel lemondó polgármester beszél a Győri Közgyűlés alakuló ülésén a városháza dísztermében 2019. november 7-én. – Fotó: Krizsán Csaba / MTI

#Belföld#borkai zsolt#öngyilkosság#győr

Címlapról ajánljuk