Barátok közt

Előző rész (2017. június 13.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 13. 21:20

Elkerülheti-e Bandi a vallomástételt? Natasa meglepetésvendéget hív Péter születésnapjára. Piros váratlan felbukkanása újabb bonyodalmakkal jár. Milyen következményekkel jár Gigi ámokfutása?

Emília hasznos tanácsot ad a Bandi miatt aggódó Miklósnak: talán a bíróság elfogadna nyilvános vallomástétel helyett egy pszichológiai szakvéleményt is Bandi ügyében. Nóra egyetért Emília ötletével, azonban kéri Miklóst, ezúttal hagyja, hogy Nóra vegye rá Bandit a lehetőségre. Nóra előáll a mentőötlettel Bandinak. Vajon Bandi erre az ötletre rááll végre?

 

Rudi megtudja, hogy Natasa Pétert választja edzőtársnak, és közösen járnak majd Krav-Maga órára. Rudi figyelmezteti Pétert, hogy a végén két szék közt a padlóra eshet, ha így folytatja, de Péter állítja, hogy Rudi félreérti a helyzetet. Az edzésre való regisztráció során Natasa meglátja Péter igazolványán, hogy másnap van a születésnapja. Bár Péter elmondja, hogy semmi kedve ünnepelni, Natasa mégis telefont intéz valakinek, akinek az érkezése alaposan meglephetné Pétert.

 

Piros váratlan felbukkanása alaposan meglepi az éppen a délelőtti mérkőzésére készülő Stellát – csakúgy, mint Gizellát. Piros végül kirimánkodja, hogy Gizella engedje el vele Stellát villamosozni, cserébe megígéri, hogy időre visszahozza Stellát, hogy odaérhessen a meccsre. Gizella elengedi Stellát, mire László kiakad. László attól fél, hogy Stella nem ér majd időben a meccsre. Stella nagyon jól érzi magát Pirossal, azonban az idő gyorsan és észrevétlenül telik. Vajon igaza lesz Lászlónak?

 

Gigi ámokfutása után, míg Zsófi és Tóbiás hazaviszik a kis Bencét, Ádám Gigit juttatja haza. Gigi össze van zavarodva, elkeseredetten találgatja az okát, miért nem lehet gyereke, Ádám pedig egészen megsajnálja őt. Később viszont, mikor Ádám hazamegy Zsófihoz, a lány közli vele, hogy máshol kell töltenie az éjszakát, Gigit pedig feljelenti. Zsófi és Tóbiás is hibásnak tartják magukat Bence elrablása miatt. Zsófi megígéri Bencének, hogy többé nem válnak el. Másnap Ádám Tóbiástól szeretne segítséget kérni, hogy győzze meg Zsófit, Ádám csak segíteni akart. Azonban úgy tűnik, hogy Tóbiás még Zsófinál is jobban haragszik Ádámra.

 

#Barátok közt#berényi bandi#illés péter#kővári natasa#piros#veintraub gigi#ámokfutás#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk