Barátok közt

Előző rész (2017. április 20.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 20. 22:30

Vajon hogy fogadja Stella, hogy Piros aznap szabadul? Ágnes úgy dönt, hogy új életet kezd. Emíliát sokkolja Félix vallomása. Tóbiás elkezd gyanakodni Gigire.

Gizella és László elmondják Stellának, hogy Piros aznap szabadul a börtönből. Stella biztos benne, hogy Piros még aznap eljön hozzá. Ágnes ultimátumot ad Gizellának: félévet hajlandó kifizetni Stella tandíjából, de ha nem veszik fel Stellát, akkor ennyit sem. László a pénz helyett inkább Piros szabadulása miatt aggódik. Stella elmesél Júliának, hogy nagyon izgul Piros szabadulása miatt.

 

Ágnes hosszú idő után először érzi szabadnak magát, ezért közös programot tervez Lizával, ám Liza inkább Ottóval lenne. Ágnes eldönti, hogy elrendez minden halódó ügyet maga körül. Felkeresi Rudit, és elmondja, hogy mivel Ludwig halott, nem lesz szüksége többet rá testőrként. Míg Liza egyre közelebb kerül Ottóhoz, addig Ágnesben erősödik a vágy, hogy új életet kezdjen Lizával. Ágnes beszámol tervéről Attilának és Miklósnak, sőt, azt is megemlíti, hogy el szeretné adni a villát.

 

Miután Emília megtudja Gizellától, hogy Ludwig halott, eldönti, hogy neki kell Félix tudtára adnia a történteket. Emília véletlenül összefut Ágnessel, aki elmeséli neki, hogy vegyes érzelmeket keltett benne Ludwig halála. Emília találkozik Félixszel, és elmondja neki, hogy Ludwig meghalt. Félix bevallja Emíliának, hogy ő vitte el Ludwigot a villából, és most hibásnak érzi magát a halála miatt.

 

Margó hazudik Tóbiásnak, hogy információt szedjen ki belőle, arról, hogy Tóbiás megtudott-e bármit a közte és Zsófi között lévő konfliktusról. Zsófi elmondja Tóbiásnak, hogy összeveszett Margóval, miután Margó meggyanúsította Ádámot és Gigit, hogy van köztük valami. Zsófi ezek után nem akarja, hogy Margó sok időt töltsön Bencével. Tóbiás egyet ért Zsófival, és számon kéri Margót, miért szól bele mások életébe. Ádám szerint azonban Margó helyett inkább Gigi miatt kéne aggódniuk. Tóbiás elgondolkozik Ádám felvetésén.

 

#Barátok közt#stella#piros#szabadulás#berényi ágnes#döntés#új élet#morócz emília#vallomás#veintraub gigi#nagy tóbiás#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk