Barátok közt

Videó! – Bemutatkoznak a döntős kutyusok!

rtl.hurtl.hu

2015. november 2. 11:40

Jöttek, csaholtak, játszottak, szaglásztak, és mi elolvadtunk tőlük! A döntős kutyusok remekül teljesítettek, amit mi meg is örökítettünk nektek. Előre szólunk, irtó nehéz lesz választani, de meg kell hozni a döntést: Melyik csúnyácska, öregecske, ám ügyes eb legyen a Barátok közt újdonsült szereplője? Szavazni a bemutatkozó videók végén lehet!

Elsősorban szeretném leszögezni, nemcsak mi izgultunk a forgatások alatt, a gazdik és kutyusaik stressz szintje is az eget verdeste. Úgy gondoltuk, az a korrekt, ha az összes négylábú ugyanazt a feladatot kapja. Vagyis, csupa izgalmas, dolgos elfoglaltságot találtunk ki nekik, amiről a bátor jelentkezők kizárólag csak a helyszínen értesültek:

• Szaglászniuk és szaladgálniuk kellett az udvaron.

• Pórázon sétáltak, majd utasításra elszaladtak a gazditól.

• Megugatták az arra járókat.

• Az asztalról ellopták az ételt – ez esetben a virslit –

Szavazni péntek délig, azaz november 6-án délig lehetséges.
Arról pedig, hogy melyik négylábú nyeri meg a versenyt, a nézők és a sorozat készítői közösen döntenek.

Cukor és Picike együtt érkeztek.
Mindkét kutyus hátrányos helyzetű, megdöbbentő, hogy min mentek keresztül.

Cukor

Ő egy igazi túlélő!  Tombol benne a szeretet, a tettvágy. Izeg-mozog, liheg, hörög, zörög, de nincs olyan pillanat, hogy ne dugná oda a kedves kis pofiját a mellette álló emberhez. Vagány természetű, rögtön birtokba vette a stúdiót. Szinte minden feladatot jól oldott meg, kivéve az ugatást, ugyanis a neveltetéséből fakadóan: ugatni szigorúan tilos. Ideiglenes befogadójánál várja, hogy rátaláljon szerető gazdija, aki garantáltan jól jár vele!
 

Picike

Ennivaló kis zsebtörpe. Teljesen ellentéte Cukornak, először bizalmatlankodik, szaglászik, felméri a terepet. Mikor már feloldódott, szó nélkül megcsinál minden feladatot, sőt egy kis simogatásra is vevő, ha már megbarátkozott a környezettel. Ugatni ő sem „akar”, esetleg a betörőket, de még őket sem mindig. Picike jelenleg egy ideiglenes befogadójánál várja örökre szóló imádnivaló „állandó” gazdiját.
 

Cuki

Egy magabiztos érett hölgy! Az ő élete sem volt kezdetben fenékig tejfel, szerencsére már jó kezekben van. A négylábú kollégákkal meglehetősen tartózkodó, nem igazán cimbizik, de az emberekért odavan, kedves, bújós és rendkívül jól nevelt jószág. Pikk-pakk megcsinálta az összes feladatot, szaglászott, otthagyta a gazdit, csaholt és ellopta a virslit, nem volt számára akadály!
 

Ebola

Egy nagy-nagy mamlasz, mindenképp a jó értelemben! Olyan ő, mint egy kiskamasz, esik-kel, csetlik-botlik, feldönt, felborít mindent. Egy igazi szeretetbomba. A kajacsenős feladatnál nem kellett neki kétszer mondani, avagy mutatni az instrukciókat, ment, mint a karikacsapás. Ebi láthatóan élvezte a pörgést, és az új, szokatlan helyzetet.
 

Lina

Kék vér folyik az ereiben, maga a megtestesült elegancia. Lina, mindent ért, kecses, fürge, igazi hölgyként viselkedett. Nála az étellopás ment a legnehezebben, hiszen egy arisztokrata ebet nem lehet csakúgy megvesztegetni, viszont a munka oroszlánrészével nem volt problémája.
 

A verseny elkezdődött, hajrá ebek, győzzön a legjobb!

A szavazást lezártuk! Köszönjük, hogy te is voksoltál!

 

#Barátok közt#kutyák#verseny#szavazás#cukiság#izgalom#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk