Barátok közt

Következő rész (2015. október 9.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 8. 22:01

Vajon Miklós bevallja Zsófinak, ki a felelős a balesetért? Zsoltnak nem tetszik, hogy Krisztián legálisan akar üzletelni. Mire célzott Róbert múltjából Ludwig?

Miután Timi sírva bevallja az apjának, hogy ő tette a kígyót Attila autójába. Miklós és Nóra megegyeznek abban, hogy Timit minden áron megvédik a következményektől. Nóra arra kéri Miklóst, tegye meg a családért, hogy magára vállalja a felelősséget, és beszélje le Zsófit arról, hogy kártérítési pert indítson Attilával szemben. Timi azonban úgy viselkedik, mintha nem tanult volna az egész ügyből semmit. Nórát érzelmileg manipulálja, a Miklóssal való beszélgetést pedig hárítja. Miklós mégis eleget tesz Nóra kérésének. Bemegy a kórházba Zsófihoz, és pénzt ajánl neki, hogy Tóbiást magánkórházban kezeltesse.
 
Hanna provokálására Krisztián bevallja, hogy a baleset után valóban az volt a fejében, hogy haragból nem menti ki Ádámot az autóból. Rudi ezt csalódottan hallja. Krisztián katona volt, tudnia kellett volna uralnia az érzelmeit, és úgy cselekedni, mint egy profinak. Krisztián maga alatt van. kiderül, hogy a bisztróból alig van bevételük, Rudi előáll az ötletével. Vigyék tovább Zsolt biztonsági cégét. A cég illegális pénzbeszedést folytatott, ezért Krisztián hallani sem akar róla. Az viszont visszahozza az önbecsülését, amikor kitalálja, tisztán és legálisan, hajlandó a céget újra működtetni. Elmondja egy beszélőn ezt Zsoltnak, aki a felszínen örömet mutat, valójában nem hiszi, hogy ez jó ötlet.
 
Róbert nem hajlandó interjút adni Hannának azért, mert kimentette a többieket a balesetkor. Ágnest felvilágosítja Hanna a hőstettéről. Ágnest annyira meghatja Róbert tette, hogy megígéri Hannának, elintézi, hogy Róbert interjút adjon. Csellel ráveszi, hogy menjen a villába. Róbert végül kamera előtt válaszol a kérdésekre, amikor hirtelen megjelenik az apja, Ludwig. Az általános boldogságban csak Róbert ideges. Joggal. Ludwig egyetlen múltra utaló megjegyzéssel kikezdi Róbert hősiességének legendáját. 
 
#Barátok közt#vallomás#felelősség#baleset#üzlet#múlt#berényi miklós#szentmihályi zsófi#bartha zsolt#bartha krisztián#schneider róbert#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk