Barátok közt

Előző rész (2015. október 8.)

rtl.hurtl.hu

2015. október 8. 22:00

Hanna interjú akar készíteni Róbert hősiességéről. Liza elfogadja, hogy nem beszélhet nevelőapjának a vér szerinti apjáról. Vajon bevallja az apjának Timi, hogy felelős a balesetért?

Nóra arra kéri Róbertet, semmisítsék meg az állatkereskedés számláját, amely azt bizonyíthatja, hogy Timi tette a kígyót Attila kocsijába. Miután Attila megtudja, hogy Zsófi kártérítési pert akar indítani Attila ellen, Attila bele is egyezik, mert azt hiszi, ő a baleset felelőse. Nóra mindenképpen meg akarja óvni Timit a gyanútól, ezért felajánlja Attilának ügyvédi szolgálatait a per esetén. Ezzel azonban éppen felébreszti Júlia gyanakvását.  Róbertet kínos helyzetbe hozza – mivel kellemetlen múltbeli emlékeket idéz fel benne –, hogy Hanna interjút kér tőle, mint hőstől, aki megmentette a barátai életét.
 
Liza számára kiderült, hogy zongorajátéka érzelmileg gazdagabb, ha nem veszi be a gyógyszerét. Elmondja Timinek, hogy úgy döntött, hogy a felvételiig nem szedi. Apja egy kis ajándékkal kíván szerencsét neki a közelgő felvételi. Liza csalódott, azt hitte eljön. Csalódottsága egy vitába sodorja Ágnessel, arról, hogy apja miért nem tud az igaz apjáról. Végül elfogadja, ezzel csak feldúlná az apja életét.
 
Miklós is tudomást szerez arról, hogy Zsófi kártérítési perre készül Attila ellen. Azt is megtudja, hogy az ötlet Lászlótól származik. László Zsófi pártján áll, Miklós nem tudhatja Zsófi mit él át a kórházban, a kómában fekvő Tóbiás mellett. Miklós meglátogatja a kórházban Zsófit és Tóbiást. Zsófit megpróbálja lebeszélni a perről, de nem jár sikerrel. Miklós otthon kérdőre vonja a nyegle kamaszként viselkedő Timit, tud-e arról, hogy Tóbiás kórházban van. Timi rémült arca sokat elárul Miklós számára. Választ vár Timitől arra a kérdésre, ő tette-e a kígyót a kocsiba.
 
#Barátok közt#interjú#hősiesség#nevelőapa#vallomás#felelősség#baleset#holman hanna#schneider róbert#takács liza#berényi timi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk