Barátok közt

Ez történt a 32. héten

rtl.hurtl.hu

2015. augusztus 7. 21:15

Zsófi attól fél, valaki közé és Tóbiás közé állhat. Róbert attól fél, kitudódik a titka. Nórának feltűnik, hogy Róbert mennyire retteg az apjától. Zsolt régi üzlettársa vissza akar kerülni a körforgásba. Vajon Zsolt hagyja ezt neki? Az asszonyok mindent bevetnek, hogy férjeik azon szobor megépítésére szavazzanak, amit ők akarnak. Péter igyekszik ott betartani Hannának és Ádámnak, ahol tud. Hanna ezért úgy dönt, nem falaz tovább Péternek a korábbi támadás ügyében. Júlia megfenyegeti Attilát, hogy nyilvánosságra hozza a titokzatos levél tartalmát. Sikerül-e Péternek módot találnia arra, hogy leszerelje Hanna fenyegetőzését?

Nikol visszaköveteli a bizniszt Zsolttól, aki először úgy dönt, hogy jól megleckézteti. Amikor Mónika meghallja, hogy Zsolt bosszút tervez Nikol ellen, úgy dönt, hogy visszakötözik Budapestre, de egyedül neveli fel a kis Kornélt. Ez végképp összetöri Zsoltot. Krisztián és Rudi szeretnék visszaszerezni a fegyvereket Nikoltól és Fasírttól, de Zsolt végül úgy dönt, kiszáll minden illegális tevékenységből és jó ember lesz.


 
Tóbiás lemarad Zsófi első nőgyógyászati vizsgálatáról, ami Zsófinak rosszul esik, és gyanakvóvá is teszi. Amikor Tóbiás otthon hagyja a mobilját, Zsófi átkutatja az üzeneteit, és arra jut, hogy Tóbiás találkozgat valakivel. Tóbiás azonban csak egy fitnesz DVD forgatásáról tárgyalt valakivel, és Zsófi elszégyelli magát.


 
Róbert és Nóra az eljegyzés után beszerzik a jegygyűrűt is. Boldogan tervezgetik az esküvőt, de Ágnes emlékezteti Róbertet, hogy nem ártana tudatnia az apjával is, hogy megnősül. Róbert nem akar beszélni Ludwiggal, és attól is fél, hogy Ágnes rájön a titkára.
 
Ágnes rákérdez Attilánál és Júliánál, mi van a levélben, amiről veszekedtek. A sarokba szorított Attila improvizálni kényszerül, és azt hazudja, az állt a levélben, hogy Róbert nyomta fel Ludwigot. Ágnes szkeptikus. Felkeresi Róbertet, aki mindent tagad. Majdnem sikerül meggyőznie Ágnest, de Nóra elszólja magát. Ebből Ágnes rájön, hogy tényleg Róbert árulta el Ludwigot.


 
Nóra sajnálja, hogy miatta Ágnes megtudta Róbert titkát, de feltűnik neki az is, Róbert mennyire tart az apja haragjától. Róbert felkeresi Ágnest, aki közli vele, hogy másnap reggel első útja Ludwighoz fog vezetni.
 
Hanna és Péter megint vitatkozik, és amikor Ádámnak egy fontos találkozója van, Péter elállja a bejáratot a joghurtosautóval, hogy Ádám ne érjen oda. Ádámnak sikerül mégis elhagyni az épületet. Hanna és Júlia egymást hibáztatják Péter viselkedése miatt. Péter minden erejével azon van, hogy megmutassa, ő is ér annyit, mint Ádám.


 
Attilának eszébe jut, hogy most, hogy Hanna és Péter már nincsenek kapcsolatban, Hanna tanúskodhat Péter ellen a bíróságon a korábbi támadás kapcsán. Attila tanácsára Péter megpróbál kibékülni Hannával, de kiderül, hogy már elkésett: Hanna már be is jelentette a rendőrségen, hogy vallomást akar tenni Péter ellen. Júlia Attilát kéri meg, hogy lépjen közbe. Attila erre nem hajlandó, ezért Júlia megfenyegeti, hogy kiadja a titkát, amiről még a levélben írt neki. Attila nem hiszi el, hogy Júlia képes erre.
 
Júlia végül meggyőzi Attilát, hogy segítsen Péternek. Együtt felkeresik a támadót, és megpróbálják lefizetni azért, hogy ejtse a vádakat, de az túl sok pénzt követel. Később Nóra ismertet Júliával még egy lehetőséget: ha Hannát elfogultsággal vádolják meg, hogy csak a volt barátját akarja börtönbe juttatni, semmissé tehetik a vallomását. Júlia ezt tudatja Péterrel is, aki beleegyezik, hogy a bíróság előtt kétségbe vonják Hanna szavahihetőségét.
#Barátok közt#viszony#rettegés#üzlettárs#szobor#támadás#titok#fenyegetőzés#szentmihályi zsófi#nagy tóbiás#schneider róbert#bartha zsolt#illés péter#illés júlia#holman hanna#berényi attila#berényi ágnes#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk