Barátok közt

Előző rész (2015. július 9.)

rtl.hurtl.hu

2015. július 9. 21:15

Péter tényleg ki tudja vásárolni a közös cégből Hannát? Vajon mire készül Ágnes? Folytatja-e Zsófi és Tóbiás a gyerek projektet?

Hanna közli Péterrel, hogy nem adhatja el a Pusszancs kocsit, mert a cég fele Hannáé. Péter elkeseredik, hogy semmi módon nem tud Hannától megválni, pedig nem szeretne vele többé semmilyen közös ügyet. Később Péter kitalálja, hogy ha Lucának most úgyis van pénze, vegye meg Péter fél cégtulajdonát. Lucának tetszik az ötlet, de Hanna lehűti a lelkesedésüket. Luca meggyőzi a letört Pétert, hogy ne adja fel az álmait, folytassa a joghurt bizniszt és vásárolja ki ő Hannát a cégből. Péternek tetszik az ötlet, meg is mondja Hannának, aki nem veszi Pétert komolyan.

Miután Mónika megkérte Zsoltot, hogy játssza el az újságoknak, hogy ő Mónika születendő gyerekének az apja, Zsolt hezitál. Mónika azt mondja neki, Zsolt ezzel nem csak Mónikán segítene, de azt is bebizonyíthatná, hogy jó apa tud lenni, így még Oszkárhoz is közelebb tudna kerülni. Zsolt végül elvállalja, hogy segít. Ágnes azonban kihallgat egy intim telefonbeszélgetést Mónika és a valódi apa közt, melyben Mónika megnyugtatja a férfit, hogy Zsolt segíteni fog nekik kimászni a botrányból.

Zsófinál elérkezett a megfelelő pillanat ahhoz, hogy megfoganhasson. Most már csak Tóbiásnak kell megtennie a „szükséges lépéseket”. Tóbiás nagyon izgul az egész ügy miatt, és minden jó szándéka ellenére, folyton akadályokba ütközik. Elromlik a férfi vécé, a nőiben meg Alizt kell vigasztalnia Ádám miatt. Amikor azonban dolga végeztével benyit Zsófi irodájába, ott találja Krisztiánt, akiről Zsófi épp lehúzza a pólót. Dühösen azt mondja Zsófinak, egyáltalán nem biztos abban, hogy nekik ezt a gyerek projektet folytatni kell. Zsófinak kiszalad a száján, ő nem érez már semmit Krisztián iránt, Tóbiást viszont szereti.
 

Mit szól ehhez Tóbiás? Kiderül, ha visszanézi Most!
#Barátok közt#cég#illés péter#holman hanna#berényi ágnes#szentmihályi zsófi#nagy tóbiás#gyerek#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk