Barátok közt

Ez történt a héten (2015. 19. hét)

rtl.hurtl.hu

2015. május 8. 22:11

Rudi Zsoltnak kezd el dolgozni. Aliz és Luca kibékülnek, mielőtt Szabi távozik. Róbert mindent megtesz, hogy visszaszerezze a pénzét Miklóstól. Vajon sikerül neki? Zsuzsa legújabb terve úgy tűnik, hogy célt ér. Péter megkéri Hanna kézét, de azért, hogy elkerülje a felelősségre vonást. Mi lesz erre Hanna reakciója? Tóbiás levelet kap az apjától: egy találmánya után rengeteg pénz üti a markukat. Attila éjszaka elüt valamit az autójával.

Zsolt megszabadul Fasírttól és hosszú távú munkát és lakhatást ajánl Rudinak, amíg ledolgozza a kárt, amit a fatelepen okozott. Zsolt kifizeti Fannit a szolgálataiért, és megkéri, hogy egy ideig ne legyen szem előtt.

Aliz nem tudja meggyőzni Lucát arról, hogy nem gondolta komolyan, amit mondott. Aliz végül Szabi segítségét kéri. Szabi ki akarja csábítani Lucát a szobából, de amiket mond, csak felháborítják Alizt. Aliz dühében a legszebb dolgokat mondja Lucáról, akit ez a furcsa vallomás valóban kis is csal a szobából. Amikor Szabi ismét elmegy, a két testvér könnyek között búcsúzik el egymástól.
 

Miután kiderült a mérgezés, Enikő azzal magyarázkodik, hogy még mindig szereti Krisztiánt és csak azt akarta, hogy Krisztiánnak szüksége legyen rá. Enikő később kirabolja a bisztró kasszáját, és eltűnik. Krisztián ezután felkeresi Zsófit, és újra akarja kezdeni a kapcsolatukat, de Zsófit már nem érdekli a fiú. 

Ágnes megtudja, hogy Zsuzsa még mindig nem kapta meg a pénzét. Zsuzsa zsarolása miatt Attila azt javasolja Miklósnak, mielőbb fizesse ki Zsuzsát. Ágnes rájön, hogy a pénz átadása a mai napon fog megtörténni, ezért arra kéri Róbertet, figyelje Miklóst és a ház kapuját. Később kiderül, hogy Miklós kifizette Zsuzsát anélkül, hogy elhagyta volna a házat. Ebből Ágnes és Róbert kikövetkeztetik, a pénzük a házban van. Zsuzsa közben jelzi egy titokzatos telefonhívásban, hogy megszerezte a szükséges összeget.

Péter alaposan összeveszik Hannával, amiért a lány nem akar még egyszer hazudni a rendőröknek. Később Aliz akaratán kívül ötletet ad Péternek, aki megkéri Hanna kezét, hogy a lánynak ne kelljen tanúskodnia ellene a bíróságon. Hanna viszont dühösen visszautasítja Péter házassági ajánlatát. Péter alig győz bocsánatot kérni Hannától. Meglepetés randevúra viszi a Gül baba türbéjéhez, ahol végre sikerül Hannának megértetnie Péterrel, hogy Hanna mennyire gyűlöli, ha hazudnak neki. Hanna megbocsájt Péternek. Hazaérnek és bejelentik Júliának és Attilának, hogy mégis összeházasodnak.  
 

Tóbiás megtudja, hogy egy sötét öltönyös férfi egy Margónak címzett titokzatos csomagot hagyott Zsófinál. A csomagban Tóbiás apjának levelét találják: új találmánya hatalmas meggazdagodással kecsegteti a családját. Margó fél, hogy emiatt el kell majd költöznie Tóbiáséktól. Margó titokban megkéri Nórát, lassítsa az előző találmány ügyintézési folyamatát, mert szerinte Tóbiáséknak szükségük van rá. Ágnes megtudja, hogy Margó férje egy olyan szigetelőanyagot talált fel, ami hasznos lehet a cég számára. Végül ajánlatot tesz Margónak, aki éppen most döntött úgy, hogy nem akar elköltözni fiától.
 

Ágnes és Róbert rájöttek, hogy Miklós pénze még mindig a házban van. Ágnes Zsolt segítségével bejut Miklós lakásába, de Miklós rajtakapja Ágnest. Róbert egy kihallgatott beszélgetés alapján gyanút fog, és a liftben kezd kutakodni, ahol a lift tetejére rejtve meg is találja a pénzt. Amikor újra találkozik Ágnessel, át akarja adni neki a pénzt, de Ágnes megsérti, ezért úgy dönt, nem árulja el neki, hogy megtalálta a pénzt. Miklós rájön, hogy eltűnt a liftbe rejtett pénze. Először Ágnest gyanúsítja, de miután meglátja a drága ajándék karkötőt Nóra kezén, rájön, hogy Róbert lopta el a pénzét.

Attila úgy dönt, romantikus estével lepi meg Júliát. Miután Júlia túl fáradt este, Attila egyedül ül autóba, hogy meglepetés ajándékot vegyen neki. Útközben azonban elüt valamit.


#Barátok közt#békülés#terv#leánykérés#találmány#baleset#bartha zsolt#fekete luca#fekete aliz#fekete szabi#berényi miklós#berényi zsuzsa#illés péter#holman hanna#nagy tóbiás#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk