Barátok közt

Következő rész (2015. április 30.)

rtl.hurtl.hu

2015. április 29. 22:11

Szabi rövid tartózkodása nagy vihart kavar. Hogyan fűzi be Zsolt maga mellé Rudit? Kiderül végre, hogy ki volt a kórházi mérgező?

Az egész családot elszomorítja, hogy Szabi csak a holmijaiért jött, de nem tervez maradni. Aliz bánatában beleköt Szabiba, és alaposan összevesznek. Luca lefordítja Aliz viselkedését Szabinak, és elmagyarázza, hogy az anyjának csak rosszul esik, hogy Szabi faképnél hagyja őt. Amikor azonban kibékülnének, Aliz kiborul azon, hogy Szabi mindig leléphet, ő azonban itt ragadt a Mátyás király téren a gyereke miatt. Kifakadását Luca is hallja. Mi lesz most?


 
Zsolt ismét megpróbálja megszerezni a cégének Rudit, de ő csak nagy nehezen áll kötélnek. Fasírt veszélyeztetve érzi a pozícióját Rudi miatt. Rudi és Zsolt végre megtalálják a közös hangot, amikor Krisztiánról és a bajtársiasságról beszélgetnek. Zsolt mégis csőbe húzza Rudit: az egyik sztriptizes lányát küldi Rudi után a fatelepre, és miközben a lány elcsábítja Rudit, Zsolt kiraboltatja a telepet. Rudi így adósa lesz Zsoltnak.


 
Krisztián odaadóan ápolja a kórházba került Enikőt, akinél végül a vérteszt is bebizonyítja a mérgezést. Enikő azt hazudja, hogy semmit nem tudott Barnabás kutatásairól, és élvezi Zsófi kínját, amikor a lány bocsánatot kér tőle a feltételezésért, hogy Enikő visszaélt a kórházi pozíciójával. Krisztián hazaviszi a kórházból Enikőt, és boldogan készülnek egy szerelmes estére, amikor Krisztián a számítógépen megtalálja Enikő kutatásait a mérgező növény után. Enikő végül bevallja, hogy ő mérgezte meg Krisztiánt, nem Barnabás.

#Barátok közt#vihar#mérgezés#fekete szabi#bartha zsolt#bartha krisztián#bárány enikő#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk