Barátok közt

Epizódok (2013. október 29.)

rtl.hurtl.hu

2013. október 29. 20:20

Miközben Zsófi két férfi közt őrlődik, Claudia egyre jobban gyanakszik. Miért rejtegeti Cheng Lindát a családja elől? Sikerül-e az újrakezdés Hannának és Balázsnak?

Miközben Claudia az általa gyűlölt eljegyzés ünneplését szervezi, arról faggatja Zsófit, hogy Zsolt miért fogadta ilyen könnyedén az eljegyzés hírét. Miklós közben próbál kedves lenni Claudiához, de Claudia továbbra sem hiszi el, hogy Miklós megváltozott. Mikor Zsófi átadja a Miklóstól megszerzett adatokat Zsoltnak, csak tovább erősíti Claudia gyanúját.

Linda feltárja Cheng előtt, hogy Lien szeretné vezetni a családi céget, de ezzel csak feldühíti Chenget. A két testvér konfliktusa kiéleződik, és Lien azzal vádolja meg Chenget, hogy szégyelli Lindát a családja előtt. Linda ezen megbántódik, de Cheng megnyugtatja Lindát, hogy fontos a számára. Linda végül kibékíti Chenget és Lient, Linda és Cheng pedig biztosítják egymást, hogy hosszú távra terveznek egymással.

Jónás elárulja Balázsnak, hogy lefeküdtek Hannával. Balázs az eszméletlen Hannát Claudia lakásába viszi. Az emlékezetkiesés után ébredő Hanna döbbenten látja, hogy Balázs életben van. Balázs elmondja Hannának, hogy mit tett vele Jónás, és Hanna unszolására elmeséli a saját történetét is. Hanna számon kéri Balázst, amiért elhitette vele, hogy meghalt. Balázs próbál magyarázkodni, de csak ront a helyzetén. Mikor Balázs számon kéri Hannán, hogy lefeküdt Jónással, Hannánál betelik a pohár, és szakít Balázzsal.

Címlapról ajánljuk