Barátok közt

Előző rész (2013. október 28.)

rtl.hurtl.hu

2013. október 28. 20:20

Vajon ráveszi-e Luca Bözsit, hogy Vilmosnál maradjon? Claudia rossz helyen keres szövetségest. Cheng új lehetőséget kap álmai megvalósítására. Ki menti meg Hannát Jónás karmaiból?

Bözsi időt kér Vilmostól, hogy átgondolja, összeköltözik-e véglegesen Vilmossal. Vilmos csalódott, amiért Bözsi habozik, Luca pedig tervet gyárt, hogy meggyorsítsa Bözsi döntését. Alizzal és Szabival eljátsszák, hogy remekül boldogulnak otthon egyedül. Bözsi azonban megsértődik azon, hogy nincs rá szükség. Bözsi biztosítja őket és Vilmost, hogy mégsem ezért nem költözik Vilmoshoz. De felajánlja, hogy cseréljenek lakáskulcsot.

Hiába figyelmezteti Attila Claudiát, hogy maradjon ki Zsófi dolgaiból, Claudia az eljegyzés szervezését arra használja fel, hogy gyanús dolgok után kutasson Miklós és Zsófi kapcsolatában. Attila később figyelmezteti Miklóst, hogy Zsófi mellett jobban jár, ha békét köt Claudiával is. Claudia Zsoltnál kutat információ után, de Zsolt azzal döbbenti meg, hogy közli Claudiával, ő nem bánja, ha Miklós és Zsófi összeházasodnak.

Cheng úgy érzi, Linda elárulta őt, amiért a tudta nélkül elküldte Cheng üzleti pályázatát az apjának. A helyzetet tovább rontja, amikor Cheng megkapja a bizottság levelét arról, hogy nem kap pénzt a biciklijére. Lien később mégis arról tájékoztatja Chenget, hogy az apjuknak annyira tetszett az ötlet, hogy pénzt ajánl Chengnek a megvalósításra. Lindát meglepi, hogy Liennek le kellett mondania a saját álmáról – hogy a családi céget vezesse.

Jónás a lakására hívja Hannát, de ő inkább a szerkesztőségben javasol találkozót. Közben Balázs felmond a gyros étteremben, de a főnöke ráébreszti, hogy nem menekülhet örökké. Aki, ami fontos, annak a szemébe kell nézni. Később Hanna megissza a Jónás által kínált bedrogozott pezsgőt, de Ádám előtt letagadja, hogy rosszul érezné magát. Jónás a lakására viszi a kába Hannát, de az elutasításától igazán dühbe jön. El tud-e menekülni Hanna Jónás kezei közül?

Címlapról ajánljuk