Barátok közt

Micsoda buli!

rtl.hurtl.hu

2013. október 26. 14:44

A 15. születésnapját ünnepelte a Barátok közt stábja. Az 1998. október 26-án útjára induló sorozat megmásíthatatlanul beírta magát a televíziózás nagykönyvébe. A neves alkalmat hajnalig tartó buli tette felejthetetlenné.

A töretlen sikerű sorozat születésnapi partyját a Non-Stop együttes nyitotta meg, amelynek egyik tagja a Barátok köztben szereplő Solti Ádám. Hét különböző stílusban adták elő a Barátok közt jól ismert főcímdalát, megalapozva ezzel a remek hangulatot. Kalamár Tamás producer köszöntője után újabb fellépők szórakoztatták a vendégeket: egy dal erejéig, erre az alkalomra állt össze Nyári Diána, Pataki Szilvia, Solti Ádám és az X-Faktor jelenlegei szériájában szereplő Bozsek Márk négyese. Fergeteges hangulatot varázsolt az anyai örömök elé néző Peller Anna, és a Non-Stop együttes is további dalokkal szórakoztatta az egybegyűlteket.

Az este elmaradhatatlan kellékei voltak azok a kisfilmek, amelyek bemutatták a kezdeteket, majd hogy miként szervezett meglepetést Varga Izabella és Kiss Péter Balázs a stáb tagjainak. A legnagyobb sikere természetesen a forgatási baki-parádénak volt.

A buli csúcspontja a Mátyás király téri házat lakóival együtt ábrázoló torta volt. A közös tortavágás után hajnalig tartó tánccal ünnepelték a sorozat 15. születésnapját a régi és mostani szereplők, a stábtagok és a meghívott vendégek.

Címlapról ajánljuk