Barátok közt

Ez történt a héten (2013. 43. hét)

rtl.hurtl.hu

2013. október 25. 21:20

Miközben Claudia igyekszik kijátszani az adu ászt is Miklós ellen, Miklós meglepő kérdést tesz fel Zsófinak. Cheng vendége alaposan összekuszálja a szálakat. A kisbolt egyre rosszabbul teljesít, míg végül Nóra komoly választás elé állítja Lászlót.

Peti és Ádám megpróbálnak Balázzsal kapcsolatba lépni, de nem sikerül. Ádám közben észrevesz egy logót Balázs fotóján, de hiába mennek el az étterembe, nem találják ott Balázst. Később Péter ötletes csapdát állít Balázsnak. A terv végül beválik, és Péter találkozik a döbbent Balázzsal. Péter dühös Balázsra, amiért eltűnt, és nem érdekelte, mi van a szeretteivel. Nem tudja eldönteni, elmondja-e Hannának vagy Miklósnak, hogy Balázs él. Közben Ervin elárulja Jónásnak, hogy Balázs él, és Jónásnak már kész terve van.

Zsófi attól fél, hogy Miklós számára sosem ő lesz az első. Júlia figyelmezteti Miklóst Zsófi kételyeire. Közben Zsolt arra kéri Zsófit, hogy kémkedjen számára a Berényi Kft. pénzügyeit illetően. Zsófi vonakodását megjátszott csókkal töri meg. Zsófi elkezdi az adatgyűjtést Zsolt számára, és bár Miklós majdnem rajtakapja, a lebuktatás helyett Miklós megkéri Zsófi kezét. Zsófi igent mond Miklósnak, aztán elújságolja Claudiának és Anikónak. Anikó csalódott, és később számon kéri Claudiát, amiért manipulálta őt. Miklós Nórának és Timinek bejelenti az eljegyzést. Timi kiakad, Nóra pedig bánatában újabb tablettát vesz be. Zsófi beszámol Zsoltnak, és abban bízik, hogy a házasság segíti a tervüket. Zsófi bejelenti Miklósnak, hogy eljegyzési bulit szeretne. Amikor Zsófi megkéri Claudiát, hogy rendezze meg az eljegyzési partiját, véletlenül majdnem elszólja magát Zsolttal kapcsolatban. Claudia érzi, hogy Zsófi valamit titkol, és úgy dönt, utánajár a dolognak. Nóra azt hazudja, hogy nem zavarja Miklós eljegyzése, de rögtön utána megint nyugtatóért nyúl, és rájön, hogy kifogyott. Enikőnek azt hazudja, hogy még szednie kellene, csak elveszítette a gyógyszert, és Enikő megígéri, hogy ha tud, segít Nórának.

Miközben Miklós támogatja Nórát, László gyűlöli a franchise-nak még az ötletét is. László azt tervezi, hogy kivásárolja Nórát a kisboltból.

Miközben Szabi és Aliz pénzt utalnak Bözsi új bankszámlájára, hogy segítsenek neki kifizetni az adóbüntetés első részletét, Bözsi tovább játszik és veszít. Bözsi elkezd hazudni a játékszenvedélyével kapcsolatban, de később megtörten bevallja Vilmosnak, hogy elkártyázta a nyugdíját. Vilmos megnyugtatja Bözsit, hogy együtt megoldják a problémát. Vilmos megkéri Bözsit, hogy költözzön végleg hozzá.

Linda nem akarja, hogy Cheng családja meggyűlölje őt, ezért ráveszi Chenget, hogy legalább beszéljen az apjával.


Vilmos végre elmeséli Bözsinek, hogy mi történt akkor, amikor meglátogatta Gézát és Kingát. Elmeséli, hogy Kinga és Géza hol laknak, és hogy Kinga veszélyeztetett terhes volt, de végül egészséges kislánynak adott életet. Azt is elmondja, hogy látva milyen jó apa lett Géza, végül vele is kibékült. Bözsi nagyon örül, hogy Vilmosból újra nagyapa lett, de kicsit furcsállja, hogy Kinga milyen korán szült babát Gézának. Végül se Bözsi se Vilmos nem kérdőjelezi meg, hogy valóban Géza-e a kislány apja, Ádám pedig nem is sejti, hogy apa lett.

Címlapról ajánljuk