Barátok közt

Előző rész (2013. október 24.)

rtl.hurtl.hu

2013. október 24. 21:20

Megtudja-e Hanna, hogy Balázs él? Meddig játszhat Zsófi kettős játékot? Kiderül-e Bözsi titkos szenvedélye?

Péter dühös Balázsra, amiért eltűnt, és nem érdekelte, mi van a szeretteivel. Nem tudja eldönteni, elmondja-e Hannának vagy Miklósnak, hogy Balázs él. Közben Jónás igyekszik visszaszerezni Hanna bizalmát. Ahogy hazaindul Hannától, Ervinbe botlik, aki elárulja neki, hogy Balázs él, és hogy ezt Hannának is tudnia kell. Jónás azt hazudja Ervinnek, hogy Hanna nincs otthon, majd visszamegy Hannához és ellopja a mobilját.

Zsófi bejelenti Miklósnak, hogy eljegyzési bulit szeretne. Nóra azt hazudja, hogy nem zavarja Miklós eljegyzése, de rögtön utána megint nyugtatóért nyúl, és rájön, hogy kifogyott. Enikőnek azt hazudja, hogy még szednie kellene, csak elveszítette a gyógyszert, és Enikő megígéri, hogy ha tud, segít Nórának. Közben Zsófi megkéri Claudiát, hogy rendezze meg az eljegyzési partiját, és véletlenül majdnem elszólja magát Zsolttal kapcsolatban. Claudia érzi, hogy Zsófi valamit titkol, és úgy dönt, utánajár a dolognak.

Miközben Szabi és Aliz pénzt utalnak Bözsi új bankszámlájára, hogy segítsenek neki kifizetni az adóbüntetés első részletét, Bözsi tovább játszik és veszít. Bözsi elkezd hazudni a játékszenvedélyével kapcsolatban: a lábára fogja, amiért még nem kezdett el sürgölődni otthon. De később megtörten bevallja Vilmosnak, hogy elkártyázta a nyugdíját.

Címlapról ajánljuk