Barátok közt

Előző rész (2013. október 22.)

rtl.hurtl.hu

2013. október 22. 21:20

Kit szeret valójában Zsófi? Összegyűlik-e a pénz a büntetés kifizetésére? Beválik-e Péter terve?

Zsófi igent mond Miklósnak, aztán elújságolja Claudiának és Anne-nek, hogy férjhez megy Miklóshoz. Anne csalódott, és később számon kéri Claudiát, amiért manipulálta őt. Miklós Nórának és Timinek jelenti be az eljegyzést. Timi kiakad, Nóra pedig bánatában újabb nyugtatót vesz be. Zsófi beszámol Zsoltnak, és abban bízik, hogy a házasság segíti a tervüket.

Bözsi lába javul, de ő csak online szerencsejátékozni akar. Teljesen beszippantja a játék, de veszít. Szabi közben Enikővel utcazenél. Közel hozza őket egymáshoz a zenélés, de aggódnak, hogy nem gyűlik össze elég pénz. Végül Krisztián szerez nekik fizető közönséget. Enikő hálás, Szabi féltékeny.

Jónás beveszi Ervin sztoriját, és cikket ír belőle. A cikkből Balázs megtudja, hogy Ervin ki akarja semmizni őt a mobil alkalmazás cégből, és meg akarja akadályozni. Hanna is olvassa a cikket, és számon kéri Ervint. Ervin vissza akar lépni, és ki akar tálalni Hannának, de Péter nem hagyja magát eltántorítani. A terv végül beválik, Péter találkozik a döbbent Balázzsal. Hanna közben elfogadja Jónás segítségét az Ervin elleni küzdelemben.

Címlapról ajánljuk