Barátok közt

Előző rész (2013. október 21.)

rtl.hurtl.hu

2013. október 21. 21:20

Hogyan tud László kihátrálni a franchise-ötletből? Mit tesz Linda, hogy közelebb hozza egymáshoz Chenget és a családját? Hannával – a tudtán kívül – többeknek is veszélyes terveik vannak. Elárulja-e Zsófi Miklóst?

László gyűlöli a franchise-nak még az ötletét is. Gizella azonban figyelmezteti, hogy a Nóra által nyújtott ingyen jogi segítség miatt diplomatikusan kell viselkedniük. László azt tervezi, hogy kivásárolja Nórát a kisboltból, így egyedüli tulajdonosként majd azt tesz, amit jónak lát. Pénzt meg majd csak szerez valahonnan.

Linda nem akarja, hogy Cheng családja meggyűlölje őt, amiért közéjük áll, ezért ráveszi Chenget, hogy legalább beszéljen az apjával. Lient mégis arra kéri, hogy a beszélgetés előtt ismerjék meg Cheng álmát, amiért Cheng még a családjáról is képes lenne lemondani.

Bár Péternek sikerült üzenetet küldeni Balázsnak Hanna nevében, csalódottan látja, hogy Balázs nem válaszolt. Ádám közben észreveszi egy étterem logóját Balázs fotóján, de hiába mennek el az étterembe, nem találják ott Balázst. De később a tulajdonos figyelmezteti az étterem konyháján dolgozó Balázst, hogy bár falazott neki, Balázs csak szívességből dolgozhat nála. Később Péter rájön, hogy Balázst a pénz még Hannánál is jobban érdekli, így ezzel a csalival talán megfoghatják őt. Mindeközben Jónás a Hannáról készített házi oltára előtt álmodozik a lányról. Mire készül?

Zsófi attól fél, hogy Miklós számára sosem lesz az első, nórák és anne-ek mindig közéjük állnak majd. Júlia figyelmezteti Miklóst Zsófi kételyeire. Közben Zsolt arra kéri Zsófit, hogy kémkedjen számára a Berényi Kft. pénzügyeit illetően. Zsófi vonakodását megjátszott csókkal töri meg. Zsófi elkezdi az adatgyűjtést Zsolt számára, és bár Miklós majdnem rajtakapja, a lebuktatás helyett Miklós megkéri Zsófi kezét.

Címlapról ajánljuk