Barátok közt

Előző rész (2013. február 04.)

rtl.hurtl.hu

2013. február 4. 20:20

Hanna izgalmas blog témára bukkan. Aliz új karrier küszöbén találja magát. Gizella igyekszik menteni, ami menthető. Vajon Nórában végre összeáll a kép?

Miklós dossziéi között Balázs egy régi üres épület dokumentációjára bukkan, és megtudja, hogy az épület a cég tulajdonában van, de a piac stagnálása miatt Miklós nem szándékozik vele semmit csinálni. Ez a hozzáállás Claudiát felháborítja, és összevitatkozik Balázzsal, aki Miklós álláspontját képviseli. Hannát is elgondolkodtatják a hallottak, és megírja az épület történetét a blogjában. Pétert fellelkesíti az új blog bejegyzés, de Balázs dühösen követeli, hogy Hanna szedje azt le az internetről.

A Fekete család különböző ötletekkel igyekszik feldolgozni a rengeteg ingyen sütőtököt. Ám Bözsi egy dologra nem hajlandó: vacsorára hívni Vilmost. Vilmos ezt szomorúan veszi tudomásul, és elmeséli Aliznak, hogy Bözsi Alizék nagypapája iránti tiszteletből nem akar vele találkozni. Aliz nem adja fel, hogy összehozza Bözsit és Vilmost, ezért Bözsi azt javasolja, vigyék el a rengeteg lefőzött ételt a hajléktalankonyhára. Mivel Szabi nem adja kölcsön az autóját, Aliz és Bözsi Géza taxijával mennek. Aliz legnagyobb meglepetésére a ház előtt egy utas ugrik be az ülésre, és arra kéri Alizt, hogy vigye a reptérre.

Gizella igyekszik azzal menteni magát, hogy csak üres fecsegés volt részéről, hogy László Júlia szeretője lett volna. Azonban sem László, sem Nóra, sem Claudia nem elnéző iránta. Claudia – Attila kérésére – egyenesen megfenyegeti Gizellát, hogy tartsa a száját. Bözsi felhívja Gizella figyelmét, hogy elnézést kell kérnie Lászlótól, de Gizella többször is hiába próbálkozik. Bözsi ötletétől vezérelve végül Gizella egy akváriumot és egy halat ad békeajándékba Lászlónak, de ő azzal bántja meg Gizellát, hogy nem fogadja el.

Attila azt javasolja, adják át a nászutukat Nórával Júliának, Péternek és Máténak, hogy kikapcsolódhassanak. Júlia furcsállja az ötletet és kellemetlenül érzi magát. Miközben Júliát győzködi, Nóra egy ékszeres dobozt talál András holmijai között, amelyben az a kettős makk lapul, amit régebben Attila és Júlia talált. Júliát az együtt töltött időkre emlékezteti és megrémül. Nóra szórakozottságában hazaviszi a makkokat, és Attila majdnem rosszul lesz, amikor felismeri azokat. Attila nem tud uralkodni magán, és kifut a szobából. Talán Nórában végre összeáll, hogy mi történt?
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk