Barátok közt

Előző rész (2013. január 23.)

rtl.hurtl.hu

2013. január 23. 20:20

Miklós és Nóra újra egymásra talál? Ellen tud-e állni Júlia Attilának? László szíve újra összetörik. Aliz kockázatos játékba kezd.

Miközben Nóra és Miklós szenvedélyesen szeretkeznek, Attila Miklóshoz igyekszik, hogy együtt menjenek haza Nórával. Attilát azonban feltartóztatják, így Nóra nem bukik le. Nóra azt mondja Miklósnak, hiba volt, hogy lefeküdt vele. Később, mikor Nóra hazatér, szörnyű bűntudat gyötri. Miklós később hiába reménykedik benne, hogy Nóra mégis újra akarja kezdeni.

Claudia újfent megakadályozná, hogy Attila beszéljen Júliával, de ezúttal nem jár sikerrel. Júlia kiönti a szívét Attilának, de nem engedi Attilának, hogy közeledjen hozzá. Claudia később segít Júliának, hogy kieressze a fájdalmát.

Gabi igyekszik megmagyarázni Lászlónak, hogy miért titkolta el az új szerelmét előtte. László addig faggatózik a férfiról, míg Gabi áradozni kezd új szerelméről. Gabi ugyanakkor arra kéri Lászlót, őrizzék meg a barátságukat. László azonban rosszul fogadja, hogy Gabi mással van. Gabi nehéz szívvel távozik. Aliz közben észreveszi, hogy Gizella vonzódik Lászlóhoz.

Aliz gyengédségre vágyik, Bözsi pedig segíteni szeretne neki. Találkozik egy rokonszenves fiatalemberrel, Rolanddal. Bözsi úgy intézi, hogy Aliz kettesben maradjon Rolanddal. Aliz ezt rossz néven veszi, de aztán a randi kezd jól alakulni. Később azonban kiderül, hogy Roland egy katasztrófa. Mikor Roland újra jelentkezik, Aliz arra kéri, hogy ne keresse többet. Aliz azt kívánja keserűen, bár valaki más lehetne. Később Roland újra felbukkan. Aliz kínjában azt mondja neki, ő Aliz ikertestvére, Anna.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk