Barátok közt

Előző rész (2013. január 15.)

rtl.hurtl.hu

2013. január 15. 20:20

Sikerül Gizellának megmagyarázni, mit látott Vilmos? Timi bármi áron megszerzi, amire vágyik. Titokban maradhat-e Júlia és Attila viszonya?

Vilmos nem hiszi el Gizellának, hogy nem feküdt le Lászlóval, majd Bözsinek is elmondja, hogy kompromittáló helyzetben találta Gizellát és Lászlót. László figyelmezteti Gizellát, hogy tisztáznia kell a történteket Vilmossal, mert nem akarja elveszíteni a barátját. Gizella megpróbálja elmagyarázni Vilmosnak, mi történt Lászlónál, de nincs sikere. Veszekedni kezdenek, de végül kibékülnek és kimondják, hogy a másik boldogsága nagyon fontos számukra. A sok vádaskodás után Gizella rájön, hogy László, a maga módján, egész aranyos, viszont László ugyanekkor megígéri Vilmosnak, hogy soha nem jön össze Gizellával.

Timi csalódik, hogy a kedvenc énekese nem írt neki. Később sikeresen manipulálja Miklóst, hogy megszerezze a koncertjegyeket. Miklós és Nóra összevesznek Timi koncertjegyein, de Nóra végül beadja a derekát és Timi megkapja a koncertjegyeket. Végül Timi azt hazudja Lucának, hogy a jegyeket a NoMemory énekesétől kapta.

Amikor Claudia majdnem elszólja magát Nóra előtt, Nóra megtudja, hogy Attila nyomozott András halálával kapcsolatban. Júlia aggódni kezd, amikor Claudiától megtudja, hogy Attila vallani fog a rendőrségnek viszonyukról, de Claudia szerint ez az egyetlen út, hogy megőrizzék a titkot. Eközben Hanna Lindát és önmagát okolja, hogy kiderült Júlia titka, de Balázs szerint, csak Júlia hibázott. Attila először nem képes bevallani a viszonyát a nyomozóknak. Végül, amikor mégis elmondja, hogy viszonya volt Júliával, megpróbálja elbagatellizálni a dolgot. Nóra hálás, mert azt gondolja, Attila azért nem szólt neki a nyomozásról, mert védeni akarta. Attila abban reménykedik, nem derül ki a titka, de Miklós megtudja Balázstól, hogy sokan tudnak már a viszonyról. Kapva kap az alkalmon és átmegy Júliához, hogy a képébe vágja, hogy tudja mit tett a bátyjával.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk