Barátok közt

Előző rész (2013. január 09.)

rtl.hurtl.hu

2013. január 9. 20:20

Fel tudja-e dolgozni Máté András halálát? Attila és Miklós is komoly elhatározásra jut. Bözsi megpróbálja jóvátenni Aliz hibáját. Hová vezet, hogy Linda kifecsegte Péter titkát?

Nóra besétál, mielőtt Attila és Júlia megcsókolnák egymást, és Attila könnyedén kimagyarázza magát. Hogy segítsen fiának feldolgozni András elvesztését, Júlia azt mondja Máténak, András azért halt meg, mert olyan jó ember volt, hogy istennek szüksége volt rá a mennyben. Máté később azért rosszalkodik, hogy őt ne ragadja el jóságáért az Isten Júliától. Mikor Júlia megtudja ezt, meghatódik.

Attila elhatározza, hogy kideríti, ki akarhatta megölni. Miklós pedig elhatározza, hogy megtalálja András gyilkosát.

Bözsi Vilmosnál hagyja Leót, amíg ő megpróbál valami megoldást találni a csupasz macska problémájára. Vilmos szerint a macska nagyon vicces látvány, de Bözsi nem így gondolja. Amikor Olívia és Szabi hazaérnek, meglepve látják, hogy Bözsi ruhát adott a macskára. Persze hamar kiderül, hogy miért, és Olívia és Szabi ezerrel kiosztják Alizt. Vilmos megpróbálja megvigasztalni Alizt, mondván, hogy ne Olíviát okolja Géza lecsukása miatt.

Zsolt azt mondja, értesíteniük kell a rendőrséget Júlia viszonyáról, de Zsófi inkább maga szeretne beszélni Júliával. Linda képtelen bevallani Péternek, hogy kifecsegte a titkát. A Péterrel való találkozás azonban arra indítja, hogy megakadályozza Zsófit Júlia lerohanásában. Ám elkésik. Zsófi arra kéri Júliát, vallja be a rendőrségnek, hogy szeretője volt, mire Júlia pofon vágja. Zsófi ezután azt mondja a bűntudatos Lindának, Péternek nem kell megtudnia, hogy Linda elárulta a titkát. Linda végül mégis bevallja Péternek, hogy mit tett.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk