Barátok közt

Előző rész (2013. január 08.)

rtl.hurtl.hu

2013. január 8. 20:20

Aliz megdöbbentő lépésre szánja el magát. Linda elárul egy titkot az apjának, ami tisztázhatja a nevét. Attila és Júlia közelebb kerülnek egymáshoz. Mi lesz ebből?

Habár Aliz puffogva tudomásul veszi, hogy Olívia beköltözik, nagyon kiakad, amikor megtudja, hogy Olíviával együtt érkezik Leó, a perzsamacska is. Habár próbálja bizonygatni, hogy ő allergiás a macskaszőrre, senki sem veszi igazán komolyan. Bözsi azt tanácsolja neki, hogy találjon valami megoldást, mire Aliz kihív egy állatkozmetikust, és levágatja a macska szőrét.

Zoltán kihallgatja Zsoltot András halálának ügyében. Zsolt végig ártatlannak vallja magát. Zsófit is kihallgatja, aki csak ront a helyzeten. Amikor azt látja, hogy Zoltán Lászlóval akar beszélni, Zsolt rájön, hogy László volt az, aki bemártotta őt a rendőröknél. Zsolt mérgesen közli Lászlóval, hogy nem követett el semmit. Linda elhiszi Zsoltnak, hogy nem ő tette, és elárulja, lehet, Júlia szeretője volt az. Zsolt meglepődik.

Igor ragaszkodik hozzá, hogy Miklós a felelős András haláláért. Miklós összeomlik, mert úgy érzi, Igornak igaza van. Timi elmondja Balázsnak, aggódik az apja miatt. Balázs felmegy Miklóshoz, és mit sem sejtve apja gyötrelméről, azzal nyugtatja, ilyenkor mindenki tehetetlennek érzi magát. Közben Péter azt tervezgeti, hogyan szerezzen bizonyítékot arról, ki Júlia szeretője. Péter megnézi Júlia telefonját, de lebukik. Júlia megmondja Péternek, hogy nem Zsuppán Leventével volt viszonya, és meglepődik, amikor megtudja, Levente most is Attila ügyfele. Júlia elmegy Attilához, hogy szembesítse ezzel, de kiborul, és Attila megvigasztalja.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk