Barátok közt

Előző rész (2013. január 07.)

rtl.hurtl.hu

2013. január 7. 20:20

Szabi újból elveszíti szerelmét? Zsolt menthetetlen helyzetbe kerül? Miklós megtudja az igazságot András haláláról.

Miközben Aliz sötét képet fest Lucának és Timinek Olíviáról, Olívia elmondja Szabinak, hogy el kell költöznie Nyíregyházára. Ezért Szabi később bejelenti, hogy Olívia beköltözik hozzájuk egy időre. Aliz kiakad. Olívia kiáll magáért, és Szabi megkéri Alizt, legalább beszéljenek a beköltözés lehetőségéről. Egyértelművé válik, hogy Olívia beköltözése felrobbanthatja Szabi családját.

Claudia próbálja meggyőzni Zsófit, hogy ne menjen vissza Zsolthoz, de sem könyörgés, sem fenyegetés nem használ. Zsófi kiáll Zsolt mellett. Gizella és László azon tanakodnak, Zsolt ölhette-e meg Andrást. Miközben Claudia tovább aggódik Zsófiért és Júliáért, Zsolthoz megérkezik a rendőrség, hogy megtudják miért verekedett halála előtt Andrással.

Júlia megtudja, hogy András lehet, hogy gyilkosság áldozata lett, megtámadták mielőtt lezuhant a háztetőről. Később Miklóshoz is betoppan a rendőrség, és Nóra és Attila is megtudják, hogy Andrást lehet, hogy megölték. Miközben a rendőrök kihallgatják, Miklós félelmei András haláláról beigazolódnak, és igyekszik nem elárulni magát. Miklós nem mondja el az igazat Balázsnak sem. Később a rendőrség azt gyanítja, hogy Attila lehetett a gyilkosság kiszemelt célpontja. Arra gondolnak, esetleg valami üzleti ügy lehet a háttérben, de Júlia azt mondja, Attila minden ügylete tiszta. Eközben viszont Péterék megtalálják Attila illegális ügyfelének a fotóját, és elhatározzák, kinyomozzák, vajon ő volt-e Júlia szeretője. Végül Igor felhívja Miklóst és megfenyegeti, hogy föladja, ha nem száll le róla.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk