Barátok közt

Ez történt a héten (2013. 1. hét)

rtl.hurtl.hu

2013. január 4. 20:20

Péterék nyomozni kezdenek ki volt az a férfi, aki miatt Júlia elhagyta volna a családját. Vajon Zsófi és Zsolt kapcsolata helyrejöhet azok után, hogy Zsófi félrelépett Miklóssal? Júlia egyre nehezebben viseli titka súlyát, amit egy üzenet csak tovább nehezít. Claudiára nehéz feladat vár.

Zsófi hazaköltözik Claudiától, amin Linda kiakad. Linda átmegy panaszkodni Péterhez. Zsófi boldogan újságolja Nórának, hogy mégse válnak. Később Zsófi tapasztalja, hogy a Kingával való barátsága viszont nem jött rendbe. Sőt, Kinga új barátnőt talált Aliz személyében. Nóra kikotyogja Claudiának, hogy Zsófi és Zsolt újra egy pár.

Balázs meglepődik, hogy az apja munkát ajánlott neki, és elmondja Hannának. Hanna szkeptikusan fogadja a hírt, attól tartva, hogy Balázs idővel olyanná válik, mint az apja. Balázs megnyugtatja, hogy azért mert Miklós fia, attól még nem veszi át Miklós módszereit.

Claudia kezdi furcsállni, hogy hova tűnhetett András. Júlia észreveszi, hogy kapott egy üzenetet Andrástól, de nem tudja megnézni. Miklós csodálkozva fedezi fel, hogy Attila itthon van, és semmi baja. Megpróbálja felhívni Igort, de nem veszi fel. Claudia egy rettenetes hírrel érkezik Júliához: András meghalt. Claudia felajánlja, hogy majd ő közli a hírt a többiekkel. Mindenki megdöbben. Claudia megkéri Lászlót, hogy mondja ő el Miklósnak, de László nem vállalja, úgyhogy Claudiára marad. Amikor Júlia lehallgatja András utolsó üzenetét, döbbenten hallja, hogy András tudott az Attilával való viszonyáról. Miklóst kínozza a felismerés, hogy Attila helyett tévedésből Andrást ölték meg az ő utasítására. Miklós elsírja magát Nóra ölelésében. Júlia megmutatja András hangüzenetét Attilának, aki ijedten döbben rá, hogy András akár öngyilkos is lehetett a tudomására jutott viszony miatt. Attila és Júlia egymást vádolva veszekednek. Júlia Miklóssal találja szembe magát, akinek megvallja, hogy csakis ő tehet András halálról. Claudia megakadályozza Júliát, hogy feltárja bűntudata valódi okát Miklós előtt. Júlia ezután Attilához fordul szimpátiáért, de nem kapja meg. Péterék közben arra jutnak, hogy csak Júlia szeretője beszélhetett a viszonyról Andrásnak. Megszerzik Júlia ügyfeleinek listáját. Júlia megtudja a rendőröktől, hogy András halála gyilkosság is lehetett.

Bözsi még mindig nem hajlandó megbocsátani Vilmosnak, amiért hazudott neki. Bözsi kijelenti, hogy hazudni minden esetben bűn. Szabi füllentésen kapja Bözsit, és rámutat, hogy ő sem jobb Vilmosnál. Bözsi Vilmos segítségével egy rögtönzött halotti tort tart az udvaron András emlékére, hogy megnyugtassa a lakókat. A gyász mindenkiből más reakciót vált ki.

Bözsi figyelmezteti Olíviát, hogy többet nem hazudhat, ha újra a család része akar lenni, majd arra bíztatja Szabit, hogy randizzon a lánnyal. Míg Alíz ennek cseppet sem örül, Luca és Timi szurkolnak Szabinak.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk