Barátok közt

Előző rész (2013. január 04.)

rtl.hurtl.hu

2013. január 4. 20:20

Tényleg megtörik a jég Szabi és Olívia között? Zsolt és Zsófi kibékülése nem mindenkinek tetszik. Júliát felkeresi a rendőrség.

Bözsi figyelmezteti Olíviát, hogy többet nem hazudhat, ha újra a család része akar lenni, majd arra bíztatja Szabit, hogy randizzon a lánnyal. Míg Aliz ennek cseppet sem örül, Luca és Timi szurkolnak Szabinak. Ettől azonban Szabi befeszül, de végül mégis megcsókolja Olíviát.

Zsófi boldogan újságolja Nórának, hogy mégse válnak. Később Zsófi keserűen tapasztalja, hogy a Kingával való barátsága viszont nem jött rendbe. Sőt, Kinga új barátnőt talált Aliz személyében. Nóra később kikotyogja Claudiának, hogy Zsófi és Zsolt újra egy pár.


Claudia megakadályozza Júliát, hogy feltárja bűntudata valódi okát Miklós előtt. Júlia ezután Attilához fordul szimpátiáért, de nem kapja meg. Péterék közben arra jutnak, hogy csak Júlia szeretője beszélhetett a viszonyról Andrásnak. Megszerzik Júlia ügyfeleinek listáját, de ennél közelebb nem jutnak a szeretőhöz. Miközben Claudia megpróbál lelket önteni Júliába, Máté kiszökik a lakásból, hogy visszakérje a maciját Lászlótól, mert az anyjának nagyobb szüksége van rá. Júlia meghatódik a macitól, de rossz anyának érzi magát, amiért Máté ki tudott szökni. Júlia később megtudja a rendőröktől, hogy András halála gyilkosság is lehetett.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk