Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 51. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. december 21. 20:20

Miklós és Júlia is a maga módján próbálja feldolgozni a Nóra és Attila közt történteket. László és Linda haragszanak Gizellára, és ő úgy érzi, hiába vezérli jó szándék, a végén semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte.

Nóra rossz hírt hoz Aliznak. Gézára nagy eséllyel hosszú börtönbüntetés vár. Aliz úgy dönt, kiáll Géza mellett, és bemegy hozzá a börtönbe, de Géza nem fogadja őt. Aliz később megtudja, hogy Kingát viszont behívta magához. Aliz számon kéri Kingát, aki erre tolmácsolja Géza szakító üzenetét Aliznak. Aliz azzal vádolja Kingát, hogy direkt élvezte, hogy szakíthatott vele Géza nevében. Ádám is dühös Kingára, amiért még mindig hajlandó Géza kéréseit teljesíteni. Végül a két lány rájön, hogy több közös van bennük, mint gondolták, és abban reménykednek, hogy talán jó barátnők is lehetnek.

László megköveti Lindát, hogy kirúgta, aki ezek után bocsánatot kér Gizellától, akivel kibékülnek. Gizella hálás ezért Lászlónak.

Luca NoMemory koncertjegyet akar nyerni, ezért nem mer elmozdulni a telefon mellől, hátha éppen akkor hívják a rádióból. Végül bemagoltatja a családjával, amit a NoMemory-ról tudni kell arra az esetre, ha nem ő venné fel a telefont, amikor a rádiótól telefonálnak. Timi felhívja a figyelmét egy újságcikkre, amit az interneten kell ellenőrizniük. Luca távollétében valóban keresik Lucát a rádiótól, és Bözsi kénytelen úgy tenni, mintha ő lenne Luca. Luca és Timi hallgatják, ahogy Bözsi az összes kérdésre helyes választ ad és megnyeri a jegyeket. Luca hálából Bözsit hívja el magával a koncertre.

Amikor váratlanul megérkezik Olívia, Alíz ki akarja dobni, de Szabi belemegy, hogy beszéljen vele. Amikor Aliz rájön, hogy Szabi nem tudja, hogy álljon Olíviához, Aliz a kezébe veszi az irányítást és titkon felhívja a rendőrséget, hogy panaszt tegyen a lány ellen. Később Olívia elmondja Szabinak, hogy kirúgták. Telefonos panasz érkezett a rendőrségre Olíviával kapcsolatban, és amikor a főnöke cukkolni kezdte emiatt, Olívia kiütötte. Szabi rájön, hogy Alíz volt a telefonáló. Olíviát viszont jobban érdekli, hogy Szabi hajlandó-e vele randizni. Szabi nem mond nemet, és figyelmezteti Olíviát és Bözsit, hogy ne avatkozzanak a szerelmi életébe.


Miklós majdnem bevallja Attilának, hogy tud a Júliával folytatott viszonyáról, de András megzavarja őket. Claudia eljegyzési koccintást szervez, ahol Zsófi élvezi Miklós vergődését. Júlia alkoholba fojtja bánatát. Végül Júlia megbántja Andrást mindenki előtt. Közben Zsófi elmondja Zsoltnak, hogy rávette Nórát és Attilát, hogy eljegyezzék egymást, hogy Miklósnak fájdalmat okozzon, és Zsófi ezzel járjon Zsolt kedvében. Zsoltot azonban ez nem nyűgözi le. Miklós megfenyegeti Zsófit, hogy ne próbáljon az ő módszereivel játszani. Amikor később Zsolt és Zsófi újra összevesznek, András Zsófi védelmére kel, és megüti Zsoltot. Júlia titkon büszke, hogy András megvédte Zsófi becsületét. Eközben Linda véletlenül majdnem elárulja András titkát Zsoltnak, Zsófi pedig beletörődik a válásba. Nóra elmondja Zsoltnak, hogy Zsófi hajlandó válni, és mindenről lemond. Zsolt megkérdezi Zsófit, ez megint egy trükk-e, hogy őt visszaszerezze, de Zsófi tagad. Zsolt meglépődik, hogy nem érzi magát győztesnek. Másnap Claudia és Miklós beszól Zsoltnak Zsófi miatt. Zsolt bevallja Kingának, hogy az ő válásából csak Claudia és Miklós húznak hasznot. Zsófi és Zsolt együtt emlékeznek, milyen más volt minden Rómában. Utána vitatkozni kezdenek a CD-ken, ami aztán szenvedélyes csókba torkollik. Zsófi és Zsolt nem tudnak a vágyaiknak ellenállni. Utána Zsolt még mindig nem tudja magát túltenni azon, hogy Zsófi lefeküdt Miklóssal. Később Zsófi haza akarja hozni Zsófit.


Amikor Timi is elmondja Miklósnak, mennyire örül Attila és Nóra örömének, Miklós felhívja a bérgyilkost. Júlia behajt egy teljesítetlen számlát, de aggódni kezd, hogy Attila illegális üzletbe bonyolódott. Júlia megtudja, milyen bajba keverte akaratlanul is Attilát. Mikor Attila éppen lemondaná az off-shore ügyeket, megtudja, hogy sokkal több pénzt is kereshet, ha folytatja. Attila végül nem tud ellenállni. Attila meglepi Nórát, amikor azt javasolja, menjenek nászútra a Seychelle szigetekre. Később Miklósnak sikerül megszerezni Nóra kulcsát és betör Attila irodájába, hogy megnézze, Attila hol lesz másnap. Utána visszaviszi Nórának a kulcsot, mintha csak megtalálta volna, és Attila gyanakodni kezd. Közben Miklós fölhívja Igort, hogy találkozzanak. Másnap Nóra nagyon izgatott a nászút miatt, és Júlia megkérdezi Attilától, honnan van ennyi pénze, hogy a Seychelle szigetekre menjenek. Attila hazudik Júliának. Később Júlia megkérdezi Attilától, miért kutat az asztalán annyira. Attila bevallja, azt sejti, Miklós rosszban sántikál. Közben Miklós megkéri Igort, hogy jól leckéztesse meg Attilát. Tudva, hogy Igor este meg fogja verni Attilát, Miklósnak kell egy alibi. Megkéri Balázst, hogy vacsorázzanak együtt, és Balázs belegyezik. Később Balázs megpróbálja lemondani a vacsorát és Miklós azt hazudja, valami fontosról akar vele beszélni, és végül azt mondja, hogy munkát akar adni Balázsnak. Attila lemondja Claudiánál az adománygyűjtő vacsorát, mert Nórának tervez meglepetést. De azt hazudja Nórának, hogy este ő Claudiával lesz. Claudia megkéri Júliát, hogy jöjjön vele, de végül András felajánlja, hogy ő elkíséri Claudiát. Ezalatt Nóra megerősíti Miklósnak, hogy Attila az adománygyűjtő vacsorán van, és Miklós felhívja Igort, hogy biztosítsa, Attila ott van, és most elintézheti. Claudia és András megérkeznek a rendezvényre, és András felveszi Attila névkitűzőjét. Amíg Claudia mással beszél, Andrást kihívja valaki a lépcsőházba, hogy segítsen, mert egy nő elájult. Igor társa letámadja Andrást, és egy zsákot húz a fejére, így Igor nem láthatja, hogy másnak látják el a baját, és átadja az üzenetet „Attilának”, hogy tartsa távol magát Júliától. András próbálja megértetni Igor társával, hogy ő nem Attila, de nem sok sikerrel. Andrásnak végül sikerül elszökni, de utána mennek. András a tetőn elbújik, és felhívja Júliát. András azt üzeni Júliának, ugye nem igaz, hogy viszonya van Attilával. Amíg Attila átadja Nórának az eljegyzési gyűrűt, a verőemberek a tető szélére szorítják Andrást, aki végül lezuhan a tetőről.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk