Barátok közt

Előző rész (2012. december 06.)

rtl.hurtl.hu

2012. december 6. 20:20

Kinga és Ádám szerelme nem zökkenőmentes. Péter vesztesnek érzi magát. Visszaszerezheti Zsófi még Zsoltot valahogy?

Kinga és Ádám csókolóznak, de Gizella megzavarja őket. Figyelmezteti Ádámot, Kinga nem olyan lány, akinek egy csók nem jelent semmit. Később Ádám elmondja Kingának, hogy szeretne vele együtt lenni. Kinga ezt viszonozza, és megint elkezdenek csókolózni. Kinga azonban véletlenül becsípi a „kicsi Ádámot” a cipzárba. Ádámnak erős fájdalmai vannak. Az orvos felé sietve Kinga éppen Ádámot támogatja át az udvaron, mikor Aliz érdeklődni kezd, mi történt vele. Kinga azt hazudja, Ádámnak fáj a hasa. Mire hazaérnek az orvostól, Ádám túl kótyagos ahhoz, hogy folytassák a romantikázást.

Miután a torta egyenesen Claudia arcába robbant, mindenki azt várja, hogy fog reagálni és aggódnak a szíve miatt. Claudia nevetni kezd a fontos vendégek előtt, bár titkon felrobbanna. Péter vesztesnek érzi magát, de András elmondja neki, hogy büszke rá, és azzal biztatja, hogy egyetem nélkül is sikeres lehet – akárcsak Miklós. Közben Miklós azt javasolja Balázsnak, hogy legyen olyan, mint András, vagyis óvatosabb nála. Balázs, részesedés fejében, összehozza Ervint és a beruházóját, majd közli Hannával, hogy valami mással szeretni foglalkozni.

Miután Zsolt elmondta Zsófinak, hogy el akar válni. Zsófi megpróbálja Zsoltot megcsókolni, de Zsolt visszautasítja. Zsófi megalázva érzi magát, először mérges Zsoltra, majd könyörögni kezd neki, de hiába. Claudia észreveszi, ahogy Zsófi kirohan az irodából, és utána siet, és hazaviszi. Claudia azt javasolja Zsófinak, hogy bántsa meg Zsoltot, mert ettől jobban fogja érezni magát. Közben Zsolt megkéri Nórát, hogy intézze a válást, és Nóra gratulál Miklósnak, hogy tönkretett egy házasságot. Később Zsófi elmondja Júliának, vissza fogja szerezni Zsoltot, de nem mondja el, hogyan. Zsófi ez után megkéri Miklóst, hogy vegye újra fel. Miben sántikál Zsófi?

Címlapról ajánljuk