Barátok közt

Előző rész (2012. november 30.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 30. 20:20

Kinél marad László unokája? Meg tudja Vilmos győzni Bözsit arról, hogy nem szenilis? Miklós gyilkos bosszút forral.

Mariann a rendőrséggel fenyegeti meg Lászlót, ha nem engedi, hogy elvihesse a fiát, de László nem ijed meg, és visszafenyegeti a nőt. Áthívja Nórát segíteni, de Nóra szerint egyikőjük szava áll a másik ellenében. László ekkor rájön, hogy neki tanúi is vannak, de Péter nem tud, Zsolt pedig nem akar László javára tanúskodni. Nóra végül egy radikális ötlettel áll elő: mivel Mariannak amúgy sincs hova mennie, miért nem költözik Lászlóhoz?

Vilmos megpróbálja meggyőzni Bözsit, hogy nem szenilis, ezért régi katonatörténetekkel szórakoztatja, de Bözsinek néhai férje jut eszébe, és ezzel elromlik a remek hangulat. Később Aliz elmeséli Kingának, hogy nem lenne meglepődve, ha Géza újra megkérné a kezét, mert Vilmos – aki Gézát lebeszélte a házasságról – szenilis, és még az is lehet, hogy öregek otthonába kerül. Amikor erről értesül Gizella, aggódni kezd az öregért.

Miklóst még mindig égeti a bosszúvágy, amiért Attila és Júlia titkos viszonyt folytat. Ezért egy bérgyilkost bíz meg Attila megölésével. Később, amikor együtt látja Attilát és Júliát, Miklós úgy érzi, jogos a lépése. András, Júlia, Attila és Nóra mit sem sejt Miklós tervéről. András épp az élet szépségeiről beszél Miklósnak, amikor Miklós rádöbben, hogy ő nem egy gyilkos. Pánikban hívja a bérgyilkost, hogy lemondja a melót. A bérgyilkos viszont nem veszi fel, mert már a munkára koncentrál.

Címlapról ajánljuk