Barátok közt

Előző rész (2012. november 28.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 28. 20:20

Ervin meglepetést okoz Hannának és Péternek. Vilmos rájön, hogyan tudna közelebb kerülni Bözsihez. Miklós elmondja Nórának, hogy Attilának és Júliának viszonya van?

Miután Ervin elmagyarázza, azért lopta el Hanna képeit a lány számítógépéről, mert nagyon tetszik neki, Péter megígéri Ervinnek, hogy nem árulja el, hogy betört Hanna számítógépébe, de figyelmezteti, hogy többet ne csinálja. Eközben Hanna nagyon örül, hogy milyen jól haladnak Péterrel. Másnap Hanna megtudja Lindától, hogy Péter és Ervin együtt dolgoznak. Balázs azzal cukkolja Hannát, hogy a fiúk a háta mögött találkoznak, de Hanna úgy tesz mintha nem zavarná a dolog. Ezután viszont kérdőre vonja Pétert, hogy miért nem szólt neki a találkozóról és Péter kénytelen elmondani Ervin titkát. Hanna viszont megértő. Azt mondja Ervinek, hogy nagyon kedves fiú, de ő Balázzsal jár. Ervin bedühödik Péterre, mert mindent elmondott Hannának.

Vilmos arról próbálja meggyőzni Bözsit, hogy ő nem szenilis, de amikor Bözsi látja, hogy Vilmos elégette a vacsoráját, még jobban meggyőződik arról, hogy igaza van. László átjön az unokájával, és kikéri Vilmos tanácsát, mit kell tennie, ha a baba nem akar aludni. Vilmos nem tudja, és elpanaszolja, mi történt Bözsivel. Másnap Bözsi készít Vilmosnak egy listát olyan vitaminokról, melyek segítenek a memórián. Mikor Vilmos mégjobban kétségbe esik, László felhívja Vilmos figyelmét arra, hogy Bözsi így legalább rá figyel. Később Vilmos úgy tesz, mintha tényleg szenilis lenne, és megkéri Bözsit, hogy jöjjön el vele a patikába.

Miután kidobta Lillát, Miklós őrjöng, mert rájött, hogy Júliának és Attilának viszonya van egymással. Közben Lilla megrendülve átmegy Nórához, és arról panaszkodik, nem érti, miért lett Miklós hirtelen annyira dühös. Nóra titokban aggódik. Közben András azt mondja Júliának, reméli Miklós legalább olyan boldog lesz Lillával, mint ő Júliával. Másnap Miklós meglátja Júliát és Andrást együtt, és rájön, Andrásnak mekkora fájdalmát okozna, ha kiderülne az affér. Közben Attila átlát Nórán, amikor azt mondja, átmegy Miklóshoz Timi miatt. Attila azt mondja, tudja, hogy Nóra beszélni akar Miklóssal a tegnap este miatt. Közben Lilla megérkezik az irodába, és felmond Andrásnak. Nóra megkérdezi Miklóst, mi történt Lillával, és Miklós elgondolkodik azon, hogy elárulja-e neki a viszonyt, de megzavarja őket Attila. Attila beszól Miklósnak, és Miklós lekever neki egyet. Nóra megkérdezi, ezt miért tette.

Címlapról ajánljuk