Barátok közt

Előző rész (2012. november 27.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 27. 20:20

Bözsi félreérti Vilmos közeledését. Miklós rájön Attila és Júlia titkára. Ervin egy pszichopata?

Vilmos örömmel fedezi fel, hogy Bözsi állást vállalt a kisboltban, abban reménykedik, hogy ez azt jelenti, hogy Bözsi hosszabb ideig marad a házban. Újra és újra visszatér a boltba, és különböző ürügyeket talál, hogy Bözsi társaságában lehessen. Amikor Vilmos sokadszorra „elfelejtett” termékeket vásárol, Bözsi gyanút fog. Később meglátogatja Vilmost, aki azt reméli, Bözsi is viszonozza az érdeklődését, ehelyett azonban az asszony felhívja Vilmos figyelmét a korral járó feledékenységére és noteszt ad neki, hogy könnyebben boldoguljon.

András vacsorára hívja Miklóst és Lillát, hogy megköszönhesse testvérének, hogy 10 százaléknyi részvényt ajándékozott neki. Bár a vacsora jó hangulatban telik, Júliának nem szimpatikus Lilla. Közben Attila igyekszik tökéletes „férjként” viselkedni, de amikor megtudja, hogy Miklós Nórát külön bevette a végrendeletébe, nem örül. Elkeseríti, hogy Miklós élete végéig közé és Nóra közé áll, de később átgondolja a dolgot és megenyhül, amikor rájön, mennyire fontos a családtagokról gondoskodni. Később a vacsorán Lilla tornász múltját egy kézenállással bizonyítja, de Júlia nemtetszését látva inkább visszavonul, és a távozás mellett döntenek. Amikor puszit adnak egymásnak, Miklós felismeri Júlia fülbevalóját, és összerakja a képet: Attila Júliával folytat viszonyt. Tehetetlen dühében Miklós durván kidobja Lillát.

Ervin Hanna után érdeklődik Péternél, és titokban minden apróságot eltárol a lányról a fejében. Borzasztóan izgul, amikor Hannának és Péternek prezentálja a közös projektjük fejleményeit, de minden hibátlanul alakul. Távozás előtt még egyszer visszaszökik Hanna szobájába. A Hannáról kapott információkat használva feltöri a lány számítógépét és lementi magának az összes képet, amit Hannáról talál. A szobába érkező Balázs majdnem rajtakapja, de Ervin sikeresen megússza az esetet. Később azonban a kávéházban Péter észreveszi Ervin tabletjén Hanna és Balázs egyik közös fényképét, amelyen Ervin saját fejére cserélte Balázsét. Péter megdöbben, és azt hiszi, a fiú egy pszichopata.

Címlapról ajánljuk