Barátok közt

Előző rész (2012. november 22.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 22. 20:20

Miklós új végrendeletet készít. Beteljesül Kinga és Ádám szerelme? Enged Júlia Attila csábításának?

Miklós kifakad, amiért senki nem akarja megünnepelni vele a cég sikerét, és végül megbántja Nórát, akit aztán sikertelenül próbál megbékíteni. András szerint Miklósnak máshogy kéne gondoskodnia Nóráról, mint ahogy eddig tette. Ez elgondolkodtatja Miklóst, aki végül új végrendeletet készíttet Lillával, amibe Nórát is belefoglalja. Miklós ebbe beavatja Andrást is, akinek egyúttal felajánl 10%-ot a saját cégbeli részesedéséből.

Aliz tönkreteszi Kinga és Ádám romantikus estéjét, amikor véletlenül felgyújtja, majd eláztatja Kinga haját. Ádám először kioktatja Alizt, majd gyengéden megvigasztalja Kingát, akivel aztán csókolózni kezdenek. Ádám azonban azt mondja Kingának, lassítsanak. Ádám ugyanis fél, hogy Kinga csak Géza lánykérése miatt közeledik hozzá. Aliz megtudja, hogy nem Kinga, hanem Vilmos beszélte le Gézát a házasságról, ráadásul Bözsi hatására. Aliz végül nem adja fel az álmát, hogy Géza felesége legyen.

A Nóra és Miklós közti veszekedés után Attila fel akarja vidítani az önbizalmát vesztett Nórát, de kudarcot vall. Júlia kap egy pár csodás fülbevalót Andrástól. Júlia azt javasolja Attilának, vegye ki a napot, és vigye el Nórát valahova. Attila elhívja Nórát egy kis kikapcsolódásra, Nóra azonban végül nem megy el a szállodába. Júlia közben észreveszi, hogy elfelejtett valamit aláíratni Attilával. Attila után megy a szállodába, aki arra kéri, maradjon ott vele.

Címlapról ajánljuk